tiistai 13. tammikuuta 2009

.. it's just a question of time ..


Olen hiukan myöhässä tämän vuoden kalenterin kanssa. Siis mulla ei ole sellasta vielä. Ollut yleensä tapana väsätä kalenterit itse jostain pikkuvihoista tai tuunata valmiita pikkualmanakkoja päällystämällä tms. Kuvassa muutamia vanhoja kalentereitani. Noita on tullut vuosien varrella päällystettyä ja koristeltua mm. kankaalla, kaava-arkilla ja erilaisilla printatuilla kuvilla. Joo voishan sitä tietysti aikansa paremminkin käyttää, köh. Mutta kun on jokin pakkomielle tuunailla kaikkea. Ei noita "luomuksia" kylläkään sitten raaski myöhemmin heittää pois, kuten näkyy, laatikoissa makaavat tilaa viemässä.. ;)

kirppislöytöläjä
Tänään tein löytöjä eräällä kirppiksellä, jonka tarjonta ei noin yleisesti ottaen ole mitään ihan huippuluokkaa. Eräs kirppiksen henkilökuntaan kuuluva nainen tuli puhelin kädessään vieressäni olevalle loosille ja sanoi sitten puhelimeen; "Joo tiäks kyl tää näyttää aika täydeltä, ei sun kannata varmaan vielä tuoda lisää". Tämän täysin tahattoman "markkinointikikan" vaikutuksesta siirryin vaivihkaa tutkailemaan kyseistä vaatetankoa ja mitä löysinkään; kivoilla yksityiskohdilla varustettuja trikoopaitoja, eikä ihme sillä edustettuna olivat mm. merkit Bench, Hooch, Miss Sixty, Firetrap ja Diesel. Olkoonkin osa "teinimerkkejä", tykkään yleensä nimenomaan juuri edellämainittujen merkkien vaatteiden yksityiskohdista. Nyt sain halvalla useamman kappaleen kerralla (plus muutaman idean) ja kröhm, arvon myyjä voikin nyt sitten tuoda vaikka jo lisää tavaraa loosiinsa, ja samantyyppistä kiitos.. ;D

2 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Oioi, toi on just ihanaa kun löytää semmosen aarreloosin mistä voisi ottaa mukaansa vaikka mitä!
Mä muuten tykkään kans noitten "teinimerkkien" yksityiskohdista. Printit on usein aika kivoja..

Desthea kirjoitti...

Romulus: jeps, tosin mitään kovin huippukuntoisia noi kyseiset vaatteet ei enää olleet, mutta osa päätyy muutenkin tuunauspöydälle, ja ihan jo nukanpoistajakin tekee usein ihmeitä.. ;)
Tietyillä merkeillä on kyllä tosi inspiroivia yksityiskohtia! :)