perjantai 30. tammikuuta 2009

.. world's a better place when it's upside down ..

paidan modaus aplikaatiolla
Katseltiin kaverin kanssa viime viikolla vähän Seppälän tämänhetkistä (nuoriso)valikoimaa; mm. räikyviä värejä ja erilaisia tekstiprinttejä. Tekstit oli vähän semmosta "I love life" -linjaa ja totesin sit vaan kaverille, että mä en kokis oikeen luontevaksi pistää sellasta päälle kun oon niin kyyninen ihminen, enemmänkin "life sucks and then you die" -tyyppiä. Kaveri vaan nauroi ja väitti että sitä ei ainakaan erityisemmin huomaa. Noh, hyvä kai sitten.. ;)

Mutta mitä voi tehdä hyvälaatuiselle trikoopuserolle jonka etumuksessa lukee "Oriflame"..? ;) No siihen voi vaikka aplikoida päälle jotain mielenkiintoisempaa, kuten tässä tapauksessa sanomalehtiprinttisestä kirppispaidasta leikatun yksityiskohdan. Siinäpä enemmän mun ajatusmaailmaan sopiva teksti, haha. No pidetään toki kuitenkin se sarkasmi mukana näissäkin asioissa.. ;)


Sitten vielä tuollainen angst-kuva, straight from work -lookilla, tummat silmänaluset ja kaikki. Muutama huomio: A) mulla oli kyllä töissä enemmän vaatetta päällä, don't worry. B) on nuo "joulu"valot sitte vieläkin ikkunassa... C) vastapäinen talo on kuin joku akvaario, tyypit ei pahemmin pidä verhoja kiinni (joten enpä sitten minäkään ainakaan tossa ikkunassa - mutta sälekaihdin löytyy kyllä ja käytetään tarvittaessa).. Että tällasta tänään. Lähiaikoina ohjelmassa mm. yritystä tappaa itsensä työllä. Rahan ja nivelkipujen tuloa ei voi estää.

lookkia illalla töiden jälkeen

5 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Nobody dies virging, ´cause in the end, life fuck us all.

Hyvä asennekuva :D

Marianna kirjoitti...

"Too bad - life sucks" -tekstillä varustettu paita olis asiallinen ;D

Desthea kirjoitti...

Vitsit että ollaan sitte positiivista porukkaa.. xD

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Me tehtiin amkissa joskus jollekin kurssille Akkikin kanssa sellanen verkkolehti kuin "Too bad - life sucks". :)

P.S. On muuten hieno paitatuunaus!

Desthea kirjoitti...

Jose: thänx..! x)