sunnuntai 1. helmikuuta 2009

.. käytät tyyliä ja pokerinaamaa ..

Jees, Waldo's People euroviisuihin. En ole juurikaan seurannut karsintoja saati edes kuullut kaikkia ehdolla olleita kappaleita mutta olin silti Waldon kannalla. Eiköhän sieltä nyt ainakin jokunen piste heru tolla dancerenkutuksella.. ;)

Ja ihan tämän aasinsillan saattelemana voisin huvikseni listata teille hieman suosikkejani kotimaisen musiikin saralta. Eivät ole muussa järjestyksessä kuin aakkos-.. Ja melko sekalaista seurakuntaa.. uutta ja vanhaa.. ja toki kyseisillä artisteilla (useimmilla) on muitakin hyviä biisejä kuin mainitut esimerkit.. ;)

Ari Koivunen - Losing my insanity
Chisu - Muut
CMX - Marmori
Dingo - Lähetyssaarnaaja
Egotrippi - Sininen
Happoradio - Sinä
Hausmylly - Et jättää saa
Jenni Vartiainen - Toinen
Kotiteollisuus - Vieraan sanomaa
Neljä Ruusua - Pullaa
Nightwish (monia hyviä, ei osaa valita..;)
Nylon Beat - Venäjää
Paul Oxley's Unit - Spanish bars
Puolikuu - Nyt loppuu todellisuus
Sonata Arctica - Tallulah
Suburban Tribe - Frozen ashes
The Rasmus - Shot
Tiktak - Miten onni korjataan
Ultramariini - Elohopeaa
Viikate - Ei ole ketään kelle soittaa
Yö - Rakkauden vahvistama
Zen Cafe - Todella kaunis

Löytyikö mahdollisesti jotain muidenkin suosikkeja..? :)

Käytän yleensä otsikoissa englanninkielisiä biisinpätkiä mutta tein nyt tässä poikkeuksen ja lainasin otsikkopätkän tuolta Neljän Ruusun Pullaa-biisistä.
Niin ja kun jotain kuvitustakin on kiva olla niin lätkäistään tähän vielä vaikka tuommoinen puolisen vuotta vanha, Halisissa napsaistu kuva.


kuumailmapallo Halisten maisemissa

13 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Heh, kerrankin varmasti tunnistin otsikon biisin! :D

Pitää jostain kaivaa tuo waldon biisi että tietää millä mennään edustamaan...

Desthea kirjoitti...

Johanna: heh, juu arvasin.. ;) Ja kyllä se Waldo ihan juutuupista löytyy.

piupali kirjoitti...

Voi eeei, olin jo unohtanut tuon Ultramariinin Elohopeaa -biisin. Päänsisäinen jukeboksini on jumittunut todella usein sen kohdalle parin viime vuoden aikana.

Ja juu, ihan hyvä Euroviisujen pistesaldon kannalta tuo Waldon voitto.

Ja vielä sen verran pitää kommenttiani venyttää, että onpa söpö tuo kuumailmapallo-kuva :) Onhan se siis kuumailmapallo?

Kara kirjoitti...

Subbarit tosta listasta ehdoton oma suosikkini! Harmi, että bändin laulaja vaihtui. Ei se nykyinenkään huono ole, mutta ei vedä mitään vertoja Ville Tuomelle.

Ja kaipa tuolla Waldolla tosiaan muutama piste saadaan Suomelle kerättyä. Kaikki ehdokaskappaleet olivat sitä normaalia Suomen euroviisu"tasoa" imho ;) Mutta ajatellen Euroopan ääniä, Waldo oli paras valinta.

Desthea kirjoitti...

Johanna: juu se on harmi kun jotkut hyvät biisit pääsee joskus salakavalasti unohtumaan..! Ja kyllä on kuumailmapallo kuvassa, ne tota Skanssia mainostavaa palloa aika paljon lennätteli tossa viime kesänä. Kiitos. :)

Kara: mun täytyy häpeäkseni tunnustaa että olen aika huonosti perehtynyt Suburban Triben tuotantoon kokonaisuudessaan, pitäisi joskus kunnostautua siinä, löytyisi varmasti paljon lisääkin hyviä biisejä.
Jeps, kyllä luulisi ainakin jonkin verran pisteitä irtoavan Waldolle, ellei nyt sitten saada aikaan jotain diskausta tms. kun on vähän ollut niitä vihjailuja että biisi olisi liikaa kopioitu jostain muusta.. =/ Mutta ainakin Youtubessa tuntuivat ulkomaiset kommentoijatkin tykänneen biisistä.. :)

Stazzy kirjoitti...

Mä ylipäätään tunsin yhden (1) noista biiseistä :D

Stazzy kirjoitti...

Tuo Waldo's people ei iskeny yhtään, eihän tuossa ole mitään ihmeellistä. En hämmästyisi "karsintoihin" jumiutumista.

Desthea kirjoitti...

Stazzy: heh.. :D No joo onhan se kyllä sellanen aika perus eurohumppa ja mäkin itse asias luulin sitä ensin E-typen biisiksi.. x) Mutta joo, jää nähtäväksi miten käy.. ;)

Maaria kirjoitti...

Löytyihän tuosta suosikkeja. Sonatalta nyt iskee kaikki aina ja ikuisesti, Nightwishilta. Kotiteollisuudellaki hyviä biisejä, ja Koivunen kuuluu myös suosikkeihini. Ja tuon kyseisen Losing My Insanitynhän on tehnyt itse Tony Kakko. Liekö siksi lempparini tuolta levyltä :)

Maaria kirjoitti...

Kone takkuilee taas pahasti, niin tarkotin tuossa että SAMOIN Nightwishilta.

Desthea kirjoitti...

Majayna: aa, kas vain.. ;) On kyllä todellakin kyseisen levyn paras biisi. :)

Kara kirjoitti...

Ei juma.. Kyllä se homma niin on, että jos olet kipeä niin olet tosiaan kipeä. Ei paranis ees kommentoida mitään flunssasena. Ville Tuomihan siis on edelleen Subbareissa. Mikä aivopieru iski :D

Desthea kirjoitti...

Kara: hahah.. :D no sellasta sattuu! ;)