torstai 19. helmikuuta 2009

.. don't fight it, if you like it ..

Oranssi on yksi pitkäaikaisimmista lemppariväreistäni. Se on mukavan räväkkä varsinkin mustalla tai valkoisella terästettynä. Kiva myös ruskean tai harmaan kaverina.

Oranssia keittiössä
Aikaisemmin mulla on ollut oranssia vain kylpyhuoneessa mutta viime aikoina sitä on päässyt hieman livahtamaan myös keittiön puolelle. Keittiössäni on tommosia pikku hyllylokeroita joihin voi asetella esille kaikenlaisia ei-ehkä-niin-hyödyllisiä mutta sitäkin söpömpiä kippoja yms. ;) Kuvassa näkyvät oranssi pieni kannellinen muovipurkki sekä Tupperwaren sitruspuserrin ovat löytöjä Pelastusarmeijan kirppismyymälästä. Molemmat taisivat maksaa jotain euron. Tuolta Pelastusarmeijalta löytää muutenkin silloin tällöin kaikenlaisia kivoja "retroastioita" tosi halvalla! Oranssi-ruskea peltipurkki puolestaan on ihan normi kaupasta, Raisio-Centeristä tarkemmin ottaen. ;)

Oranssia
Vähän tekstiilipuoltakin. Kuvassa Seppälän oranssi S-style -paita (second handia) sekä hauskaa kuumailmapalloprinttistä trikoota jota oli ihan pakko napata mukaan töistä.. ;)

Ei kommentteja: