keskiviikko 18. helmikuuta 2009

.. had red and purple lipstick all over the page ..

Kuten kai monella muullakin, mullakin on leikevihkoja joihin on tullut vuosien varrella liimailtua erilaisia lehdistä (enimmäkseen vaatekatalogeista) leikattuja kuvia. Myös jotain sekalaista kuten erilaisia mainoksia on tullut talletettua. Selailin pitkästä aikaa vihkojani ja tässä ensinnäkin yksi hilpeyttä herättänyt vanha lehtimainos jonka löysin:

Vanha hiusmascaramainos
Hihihii, hiusmaskarat. Voi niitä aikoja. "Hiusmaskaran harja on huipputarkka; saat juuri sellaiset raidat kuin haluat. Tasaisesti!". x) My ass, muistaakseni se oli kyllä melkosta kökköä hiuksissa, tai no ei missään nimessä ainakaan tuon näköistä kuin Millalla kuvassa..! :D Vielä ku muistais mitä värejä mulla oli, jotain tommosta kuparia ainakin. Ja ehkä hopeeta. Hah..

Ja sitte aiheesta viidenteen, tämmönen söpö kisulla varustettu mainos.. ;)


Vanha Kahlua-mainos
Vielä tuollainen seka-skannaus. Ei ole kylläkään vanha leikekuva vaan ihan "tuore".

Leikeltyä
Pointit:
1) Kuva on tänään postiluukusta tulleesta Cellbes-kuvastosta.
2) Haluan tuon paidan. Ja juu, melkoisen aikuismaiseksi fashionistaksi on tuo skidi stailattu (huh). Haluan silti tuon paidan. Mielellään molemmat värit. x)
3) Trikootilkut on näytepaloja töistä, oikeestaan vähän inside-juttu (Joseee), mutta vinkkinä vaikka muillekin eläinkuosileggareista haaveileville.. ;)

14 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Mä muistan myös noi hiusmaskarat :D Mulla oli sellasta tosi coolia kultaista, laitoin sitte raitoja ala-asteen discoihin ;)

Nimetön kirjoitti...

Mullakin oli noita hiusmaskaroita :)
Ei ne noin kauniisti levittyneet, niistä jäi sellaset kovat suortuvat vaan :D
Kuparia ainakin oli ja sellaista vaaleaa kultaa, mä luulen, että mulla on se toinen pkt tallessa ihan vaan muistona (vitsi mikä hamsteri)..

Romulus kirjoitti...

Mä muistan kans noi hiusmaskarat. Joku väri mullakin oli.. eikä kyllä tasan tarkkaan toiminut noin kuin kuvassa :D!

Printtipaita on kiva, molemmissa väreissä, ehkä mieluiten pinkkinä ;).

Desthea kirjoitti...

Roosa: heh, juu, mulla se villitys oli yläasteaikana.

andra: mulla ei taida omia putkiloita olla tallessa mut vois kyl ihan hyvin olla ku olen kans sellane hamsteri ja muistojen säilyttelijä, on mulla niiltä ajoilta mm. sellanen lila huulipuna tallessa. Ku sillon oli niitä sinisiä, vihreitä jne. x)

Romulus: mulla on kyllä melkonen pinkkivillitys ollu tässä meneillään, joten haluaisin tuon ehdottomasti myös pinkkinä vaikka jotenkin tykkäänkin tosta valkopohjasesta enemmän (jotenkin selkeämpi ja enemmän kontrastia). ;)

Katarimaria kirjoitti...

Hiusmaskaramuistot tulvahti täälläkin mieleen :)

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Oi, tuo keskimmäinen tilkku ainakin näyttää hyvältä! :)

Desthea kirjoitti...

Katarimaria: =D

Jose: hih juu se on aikas kiva.. ja pehmeämpi materiaali kuin nuo muut..

Väliaikatietona mainittakoon, että noi valkoiset paidat on myyty loppuun, ÄÄH!

Nimetön kirjoitti...

Heehhee, mullakin taisi olla pari putkiloa tukkatöhnää.. En käyttänyt varmaan kuin kerran kokeiluna, aikamoista tuherrusta jälki oli... :D Oi voi :D

Maaria kirjoitti...

Voi ei, mullaki oli tuota hiusmascaraa joskus ala-asteella. Ne oli jotain Yves Rocherin versioita. Mulla oli sellasta kuparin väristä ja sitte jotain violetinpunertavaa. Aika sottaavia ne oli...

Nimetön kirjoitti...

Heh, vähänkö yllätyin itse tuosta Cellbesin luettelosta, kun mulla on tuo just sama paita kahtena värinä (punainen ja sinivihreä) ostettuna viime kesänä Prahasta NewYorkerista. :D Ja siellä se ei mikään lasten paita ollut. Ihastuin kyllä niihin ja pidin paljon päällä jo reissussa punaista versiota hameen kanssa. Taitaa muuten olla mun tyylitaivaassakin kuva siitä. Varmasti tulee tulevana kesänäkin niitä näkymään mun päällä. :)

Nimetön kirjoitti...

No pitihän se käydä vielä tsekkaamassa onko se kuva siellä taivaisessa. Ei mikään paras kuva tuosta paidasta, mutta selvän saanee, että ihan sama versio. :)

http://tinca.tyylitaivas.fi/asu/lomadashasu-08

Desthea kirjoitti...

Johanna & Majayna: kiitti kommenteista! =D

Tiia: no ohhoh. :O Alareunan teksti muuten taitaa olla eri? Kun tuossa Cellbesin paidassa lukee 'fabulous fashion' tai jotain sinnepäin.. Jänskä juttu joka tapauksessa..

Anna kirjoitti...

Apua, muistan kun mulla oli pinkki hiusmascara :D ah, 90-luku.

Nimetön kirjoitti...

Hahahah, muistan noi mascarat! Oon ruvennu varsinaisesti meikkaamaan vasta nyt 20-vuotiaana enkä oo ikinä seurannu muotia, paitsi sillon yhekskytluvulla joitain must-juttuja. Spaissareita piti fanittaan ja keräillä niitä purkkatikkareita, joiden mukana tuli keräilytarroja ja hamehousuja löyty pari kappaletta. Mut joo, mul oli tollanen pinkki hiusmascara. Se oli ihan tärkeen hyvän hajunen, ihan olis tehny mieli vähän ihmasta hiuskiehkuraa. Mut kyl se veti ihan tönköks sen kohan mihin sitä pisti. sama ku olis jotain sormivärejä läiskiny hiuksiin :D