lauantai 28. helmikuuta 2009

.. I'm curious for you, caught my attention ..

Tänään vähän kirppistelyä yms.

Uusia juttuja keittiöön
Turkoosi retropeltipurkki kirppikseltä ja iso oranssi teekuppi Tiimarista. Muumimukit oli K-marketissa tarjouksessa joten ostinpa sitten oranssin hattivattimukin. Harvinainen sijoitus ja mitään keräilyä tuskin aloitan, vaikka eihän sitä koskaan tiedä.. ;)

Sarjishenkistä printtiä kirppispaidassa
Kirppikseltä löytyi hieman sarjishenkistä printtiäkin, Linkin meshverkkopaidan muodossa.

3 kommenttia:

Maaria kirjoitti...

Hienot kuviot tuossa paidassa. Ja nuo hattivatit on kivoja, kun tuossa mukissa kahvittelevat :) Vai syökö ne siinä jotain...

Stazzy kirjoitti...

Mä oon muuten enemmän muoto- kuin muoti-ihminen. Kasa on kotona noita teema-mukejakin, tosin vain yksi muumi, sillä ne on vaan just sen muotoisia kuin kupin kuuluu olla.

Yhdellä ex-kämppiksella oli myös joskus täydellinen murokuppi. Semmoinen, että kun sen otti käsiin, piti vain ihmetellä, kuinka muoto oli täydellinen käsissä.

Outous iskee toisinaan.

Desthea kirjoitti...

Majayna: joo taitaa ne kahvitella siinä kuvassa.. ;D Hattivatit on hauskoja, ja myös Mörkö-mukin voisin itselleni kelpuuttaa.. ;)

Stazzy: sama täällä, tai ainakin olen hyvin vahvasti kumpaakin. Hauskasti kuvasit tuota muodon täydellisyyttä. Ei se ole ollenkaan outoa mielestäni, kyllä sitä tosiaan aina sillon tällön pysähtyy äimistelemään jotain upeaa muotoilua. :D
Nyt vasta tajusin/muistin että löytyyhän multakin tosiaan jo ennestäänkin pari kappaletta noita Teema-mukeja, valkoisena.