perjantai 27. helmikuuta 2009

.. give me the bassline and I'll shake it ..

Pientä shoppailua (Myllyssä) palkkapäivän kunniaksi. Tarkotus oli kyllä lähteä lähinnä kaverin makutuomariksi mutta vähän jotain pientä sitten omaankin käteen samalla tarttui. ;)

Myllystä shoppailtua 1
Matskumielessä yksi alekoru Lindexiltä. Koristehakaneula Glitteristä. Ja kimallemeikkikyniä H&M:ltä. "Blogimainonta" toimii; normaalisti en varmaan edes katselisi hooämmällä meikkejä mutta nyt kaveria sovituskopista odotellessa tuli mieleen että josko vaikka vilkasis löytyykö niitä linda sofian mainitsemia glitterikyniä vielä... :D Ja kun ei väriä tietenkään osaa päättää ni halpaan hintaan pitääki ottaa kaikki kivat.. x) Aivan ihana levittyvyys by the way, mitä tos vähä testailin..

Myllystä shoppailtua 2
Vero Moda/Only -putiikista pari rokahtavaa t-paitaa ja Vilan alerekistä farkunsininen paljettitoppi viidellä eurolla.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

jennivee kirjoitti...

ihana paljettitoppi!! Farkunsininen on kumman kiehtovaväri...

Marianna kirjoitti...

Mä ostin Hansan Lindexistä just ton samankorun, nimenomaan matskumielessä ;) Siel oli niitä 2kpl eikä kummassakaa ollu hintalappua, myyjän kans sit sovittii hinnaks 2,95. Mitä se Myllyssä makso?

Siitä sai kyl värkättyä ihan kivasti kaikkea :)

Maaria kirjoitti...

Pitäs itekki löytää joku paljettitoppi. Mielellään niin pitkä, että vois käyttää lyhyen hameen kans mekkona. Ja mustana. (Oon ihan tylsä :))

Desthea kirjoitti...

jennivee: kiitti! Mä en ole pitkään aikaan ollut sinisen ystävä mut nyt oon hieman taas lämmennyt nimenomaan tollaselle sävylle. Joku sähkön- tai mariininsininen ei kyl erityisemmin nappaa vieläkään.. x)

Feline: no ylläri että oot jo ollu mua edellä tässäki! ;D Ja voi jumankauta sun kanssas ku tohon hintaan oot saanu, mä maksoin siitä 4,95 €, samoin oli hyllyssä 2 kpl ja toisen lapussa tais lukee peräti 6,95 €, onneks tajusin sentää poimii sen halvemman sielt mukaan.. x)

Majayna: heh.. toi on ensimmäinen paljettijuttuni joka vaikuttaa semmoselta aika pehmeeltä päällä pidettävältä ja sellaselta että saattaa pysyy kasassakin kohtuu hyvin eikä ala ehkä ihan heti varistamaan niitä paljetteja ympäriinsä.. x)