sunnuntai 15. helmikuuta 2009

.. the ones that entertain, and the ones that observe ..

Viikonlopun ohjelmassa oli pitkälti biletystä ja nyt väsyttää. Perjantaina oltiin Heidin kanssa Giggling Marlinissa toteamassa että "forteutuminen" on tapahtunut hyvin tehokkaasti. Kuukausi "Fortena" ja paikka on jo ihan remppakunnossa. ;) Ja voi sitä junttimeininkiä. Mistä oikeesti sikiää sitä porukkaa joka pistää vessan ovia säpäleiksi ja hyppii tanssilattialla hameet korvissa alusvaatteet vilkkuen? Myös ulkomaalaistaustaiset ahdistelijat olivat löytäneet tiensä Forten korvikkeeseen. Tulipa yhtä kähmijää jopa vedettyä avarilla. No mutta muuten oli ihan tosi kiva ilta. ;D

Chooned/Vfest
Lauantaina sitten Chooned/Vfest -häppeninki Messukeskuksessa. Kummallinen konemusabileiden (kuva yllä) ja rokkikonsertin yhdistelmä. Kävin trancejynkän vastapainoksi kuuntelemassa hiukan myös Toni Wirtasen kähinää. ;)

Loppuun vielä viikonlopun biletysasut. Sorry hämärät kuvat, en tiedä miksi kuvaan aina pimeän aikaan.. Asujen tarkempia tietoja Tyylitaivaasta (tai kysymällä).. ;)


Viikonlopun biletysasut

2 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Tää ei nyt sinällänsä liity tähän asiaan, mutta. Ostin kirppikseltä sen kässylehden missä oli se sun haastattelu. Kiva ja hyvä juttu. Kattelin niitä sun tekemiä laukkuja ja tuli mieleen että olet kyllä tosi siisti ompelija :) (olisinpa itekin!)

Desthea kirjoitti...

Heidi: hih, kiitoksia.. :D se on ku on tuo perfektionismi riesana niin tahtoo tulla usein kai melko siistiä jälkeä (jos niinku sitä meinasit siis), tosin itsehän niihinkään ei ole ikinä täysin tyytyväinen.. teen mä kyllä välillä sit laiskuuttani melkosia rimanalituksiakin, mut pyrin pitämään ne enimmäkseen noissa omaan käyttöön tulevissa jutuissa.. x)