perjantai 13. helmikuuta 2009

.. see your future inside a glass of water ..

Jänskä väriyhdistelmä
Välillä sitä hokaa vahingossa ihan hämyjä väriyhdistelmiä, kuten tässä vaaleanlila + oranssin/jellonankeltainen, eikö näytäkin aika kivalta..? Ja lyhennyshommat siis meneillään, siksi mätsäävät lankarullat menossa mukana.. ;)

Sitten taas vähän putkiremppakuulumisia. Niin kaikkihan sujui ihan mukavasti siihen asti kunnes alkuviikosta huomattiin että kämppäni yläpuolelle vinttikerrokseen (pesutupaan) sijoitetut väliaikaiset wc- ja suihkusysteemit (vanhat putket joihin ne on liitetty) vuotaa mun kämppään keskeltä kattoa... Remppamiehet olivat sattumalta huomanneet ja täten sänkyni pelastui vesituholta. Nyt mulla on ihana sementtikurainen jättipalju tossa keskellä lattiaa.. Tosin ei ole katto enää mitään tiputellut, käsittääkseni asialle on jo tehty jotain niiden päivien aikana kun yläveski oli käyttökiellossa (piti siis itse keksiä missä käy veskissä - vastapäinen Kotipizza muun muassa on aika varteenotettava vaihtoehto, heh).
Tiedä sitten mikä nyt vielä mättää.. nimittäin hieman ketutti kun äsken kapusin yläkertaan hammasharja taskussa käydäkseni vessassa ja törmäsin taas lappuun "ei käytössä". Huoh. No kaverin kanssa olis tarkotus lähteä kohtapuolin baariin joten ilmeisesti pidättelen sitten sinne asti. Arvatkaa onko muuten hieman pidätyskyky "kehittynyt" tässä?! Eihän se varmaan ihan hyväksi välttämättä ole mutta tässä tilanteessa ei paljon auta kehittää asiasta mitään paniikkia. Pitää vaan ottaa rauhallisesti ja vältellä juomista (ja mitäpä sitä joiskaan kun ei vettäkään tule).. ;D Joo voi elämä tätä touhua.. mut kolmasosa koettelemuksesta jo takana, kyl se tästä!

Ei kommentteja: