perjantai 13. maaliskuuta 2009

.. and when the clock strikes six on Friday night ..

Uusi korunaulakko
Uusi korunaulakkoni in action. Tiimarin imukuppinaulakosta siis muokattu. Asettu just passelisti tollasiin seinään nakutettaviin muovikoukkuihin. :)

Ja sitten, tadaa:


Putkirempan jälkeen
Putkiremppa on asuntoni osalta valmis, jee. Tuossa vähän ennen/jälkeen-kuvaa. Huomaa hyvin miten myös valaistus on parantunut huomattavasti.. ;) Vessa on kummassakin kuvassa melko "tyhjillään", otan vaikka uutta kuvaa sitten joskus kun olen saanut kaikki moninaiset oranssit romppeet ripoteltua paikoilleen. ;D
Etsiskelin muuten pitkään oranssia vessaharjaa (lähes kaikkea muuta löytyikin jo, heh) ja tässä rempan aikana sellaisen viimein löysin, kahdella eurolla Raision K-supermarketin löytökorista, oli ainoa kappale. ;) Sääli vaan että vessaharjat ei oo mitään hirveän pitkäikäisiä kapistuksia.. mutta ehkä sen kipon voi vielä säästää sitten vaikka harjaosa meniskin vaihtoon..?! x)

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Oo, tuo näyttää tosi hyvältä, tuo naulakko!

Ja voe vitsi, onpa nyt hieno vessa! Jestas tuota valoisuuden muutosta!! Ihana lattia, muuten :D Tilaakin on kun amme on huitsin nevadassa. Vau.

Ei kai ne vessaharjat ja kipot mitään erikokoisia ole, ei vaan kyllä taida saada yksin harjaa ostettua? vaan pitää sitten ostaa se turha uusi törppökin....

Desthea kirjoitti...

Johanna: kiitoksia! :) Jeps valoisuus "hieman" lisääntyi kun sai myös kattovalaisimen tuon peilikaapin lampun lisäksi.. ;)
Mulla on semmonen mieli/muistikuva että jotain vessaharjoja saisi myös sellaisenaan, ilman muovitörppöä.. ;)