keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

.. and you curl on my cream like a lemon drop ..

Nappikokoelmaa
Napit on (kaiken muun käsityöroinan ohessa) yksi kiva hamsteroinnin kohde. Pengoin ja "inventoin" tossa omaa nappilootaani, kuvassa muutamia poimintoja; uutta ja vanhaa sekaisin.

Kynsilakat
Sain myös kynsilakat "organisoitua" eli karsittua pois ne vanhat kököt ja muut tylsyydet. Tuossa sitten mitä jäi jäljelle, selkeesti varaa ostaa vähän uusia. ;) Säilytyskippona toimii HK Potkun kansi, ne on oikeesti aika kätsyjä pikkusälän säilytykseen (ja ku ei niitä tarvi ees pestä ennen käyttöönottoa).. x)

Naulakot Tiimarista
Tuollaiset imukuppinaulakot maksoi Tiimarin alepöydässä 1,70 €/kpl. Oikeasti niissä oli jokaisessa aina kaks oranssia ja kaks pinkkiä koukkua, mutta näppäränä ostin kaks ja vaihdoin koukut tuolleen. Oranssikoukkuinen päätyy arvatenkin vessaani ja pinkistä ajattelin ottaa imukupit pois ja virittää sen ihan "tavalliseen" seinään korunaulakoksi. Ärsyttää kun korut on tällä hetkellä väliaikaissäilytyksessä eli laatikoissa semmosina takkukasoina. Kämpän järjestystä muuttaessa piti purkaa se edellinen omituinen korunaulakkoviritelmäni, ja ehkä ihan hyvä niin.. ;)

Loppuun vielä kuva viimesimmästä tilaustyöstäni, heh..


Feikkinyrkkeilysäkki
Juhlarekvisiitaksi tuleva keinonahkainen feikkinyrkkeilysäkki. Vajaan metrin korkuinen ja vaahtomuovirouheella täytetty. ;D

7 kommenttia:

Milla kirjoitti...

Mä hamstraan nappeja kans;) Ne on vaan niin söpöjä ja sit ei aina käydä yhen napin takia ompeluliikkeessä, koska mä ainakin hamstraan sit kaikea muutakin

Marianna kirjoitti...

Oi vitsi et hienoja noi naulakot, pinkki varsinkin ;D Jotain tuollaista kaipais omakin koruvarasto, ne on nimenomaan sellaisina takkupalloina laatikossa :/

"Mä haluun tänään laittaa ton vihreen.. Jaahas, tuli viis muuta samalla.."

Desthea kirjoitti...

Milla: heh joo ompelutarvikeliikkeet on vaarallisia.. x)

Feline: mä en tajua miten ne voikin mennä niin solmuun ja sekasin vaikka on mukamas asetellut ne sinne tosi nätisti.. niitä on vitsin raivostuttava irrotella toisistaan.. x)

Nimetön kirjoitti...

Hey, hyvä idea tuo korunaulakko! Vitsi, pitääkö itekkin mennä äkkiä hakemaan noita? :D
Pelkään vaan että mun tuurilla imukupit pettää ja sitten ne kaikki korut rojahtaa lattialle.... :D

Ja mä koitan ottaa niitä mittoja tässä joskus... :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: joo imukuppinaulakot ei kyllä yleensä kestä hirmuisen paljon painoa.. mutta tosiaan tuon korunaulakoksi tulevan ajattelin yrittää viritellä seinään ihan ruuveilla tms. ;)

Nimetön kirjoitti...

Heh, Potkun kansihan toimii hyvin kynsilakkakuppina. :) Mulla taitaa olla tosi kauniisti kaikki kasassa jossain Prisman hedelmäpussissa vaatehuoneessa. :D Niitä tosin on aikamoinen kasa eli eivät oikein mahdu nätisti töröttämään mihinkään. Minä hamstraan niitä nappien sijaan. Ihania nappeja olet muuten löytänyt!

Desthea kirjoitti...

Tiia: heh, joo mulla toi kynsilakkakokoelma nyt vähän typistyi, pari uutta tekis mieli hankkia. ;) Jotain kirkkaampia värejä vaikka kun näyttää nyt aika tummavoittoiselta toi mun valikoima.