perjantai 6. maaliskuuta 2009

.. maybe if I act like that, flipping my blonde hair back ..

Uutta tukkaa
Tuossa näkyy vähän "uutta tukkaani". Toiselle puolelle leikeltiin lyhyempi silmillä roikotettava osuus ja sinne tänne läiskittiin vähän lilaa ja viininpunaista väriä. Värirajoista tuli hieman tökeröt ja alkoi jo muistua mieleen yläasteen silkkipaperivärjäykset (buhaha), mutta no, aina ne kampaajatkaan ei vaan onnistu.. Pitää nyt katsella tätä vähän aikaa ja keksiä sitten jotain jos alkaa kauheesti ketuttaa.. ;)

Asiasta sitten toiseen, inhoan näkyviä pesulappuja. Siis esim. sellaisia jotka ihanasti loistavat läpi jonkun harsomaisesta juhlamekosta tms. Olen itse asiassa melkoinen pesulappuhaukka. Ja tein sen taas:


Gisele Bündchen ja pesulaput
Voi Gisele, on tuo liehuva osuus sitten osa mekkoasi tai jokin erillinen huivi (kuvasta ei oikein saa kunnolla selvää) niin muutoin upea asusi kyllä kokee jonkinasteisen inflaation siinä vaiheessa kun katse osuu noihin ihaniin valkoisiin lappusiin. Tuli muuten mieleen, että onko jossain huippu-designer-vaatteissakin tuommoiset "markettitason" pesuohjelaput? Kun jotenkin kuvittelisin että ei ole.. No, en toki tarkoita etteikö tuore rouva saisi ostaa vaatteensa ihan mistä lystää.. ;) (kuva: Anna 5.3.09)

Uusi Miss Suomi Essi Pöysti oli aamulla radiossa haastateltavana. Hitto että sai taas olla myötähäpeissään. Siis oikeesti, jos kysytään suorassa lähetyksessä, että mikä on niinku missikisojen pointti, mihin missejä tarvitaan, niin ei siihen vastata kimiräikkösmäiseen tyyliin jotain "en mä tiiä"! Kertoo kyllä toisaalta aika paljon koko kisasta ja siihen osallistuvista jos edes Miss Suomi itse ei osaa kertoa kyseiselle härdellille mitään pointtia. Aargh että inhoan tollasia (haastatteluissa) tyhmäilijöitä, kirosin samaa jonkun aikaa sitten kun telkkarissa haastateltiin jossain yhteydessä Haloo Helsinki -yhtyeen laulajaa Elliä. Kiva on lauluääni tytöllä mutta ei tsiisus mikä blondi! Jaa mutta kas sehän onkin myös basisti... ;)

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

No ei sen näkönen muija voi olla muuta kun tyhmä :D
Oisivat valinneet sen kakkoseksi tulleen missiksi vaan. Mutta se kolmanneksi tullut, huh huh!! Ei elämä, miten ne onnistuu valkkaamaan aina jotain kumman rumiluksia sinne?
Toivottavasti tää kakkonen pääsee enemmän pinnalle kun muut..

Enpä oo minäkään ajatellut että design -koltuissa olis pesulappuja... Niiden mukana kuuluu tulla joku hieno esite tai jotain... :D Tai sitten vaan johonkin hienoihin pesuloihin laitetaan jotkut ohjeet menemään :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: heh mä en muute oo vielä ees vaivautunu tsekkaamaan että minkä näköisiä ne on/oli.. x)
Joo siis nimenomaan luulis että designer-vaatteissa tulis joku isompi, irrotettava lappunen/pahviläpyskä jossa on myös ne pesutiedot.. tai jotain semmosia mä ainakin ite laittaisin / oon laittanut.. ;)