keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

.. I want to wake up in a city that never sleeps ..

Uusia koristetyynyjä
Tein viimein uusia koristetyynyjä. Mullahan on jo sohvalla muutama jenkkiautoaiheinen tyyny ja nyt jenkkiteema jatkuu myös sängyllä. Olen haalinut sopivia kuoseja enimmäkseen kirppiksiltä. Useimmitenhan ne on lähinnä trikoisia paitoja ja tyynynpäällisten tekeminen trikoosta on tavallaan vähän hassua mutta ei se itseäni häiritse jos ovat hitusen lörpsöjä. ;)

Kuvan tyynyt: takana isompi musta tikkikankainen, ei varsinaisesti "kuulu joukkoon", tykkäsin vaan tosta "tiiliseinätikkauksesta", kangas on joku palalöytö töistä. Punaharmaa sarjishenkinen päällinen on keinokuitutrikoota, myös ihan töistä pakalta ostettua kangasta. Valkoisessa "Marilyn-tyynyssä" on eri kuva toisella puolella (kts. seuraava kuva), kirppispaidoista kaikki osat. Tummanlila silta-päällinen (onks toi nyt sit Brooklyn Bridge vai mikä?) oli myös alunperin kirppispaita. Kivasti valokuvamaisessa printissä on myös muutamia tuikkivia strasseja sillan vaijereissa.. ;)


Jenkkiautotyynyjä
Tuossa sitten vasemmalla se Marilyn-tyynyn kääntöpuoli. Kuvassa mukana yksi vanhempi jenkkiautotyynyni, joka on myöskin paidasta tehty (ja näyttää nyt ihme möhkyrältä, vissiin jääny sisätyyny pöyhimättä kunnolla pesun jälkeen). ;)

7 kommenttia:

Maaria kirjoitti...

Voi tuo siltatyyny on ihan mahtava!

Nimetön kirjoitti...

Tää vois ottaa tikkikankaisen ja silta-aiheisen :D
Hitto, koska mää otan ne MITAT? :D

Milla kirjoitti...

Ihania!

Desthea kirjoitti...

Majayna: jeps, se on kyllä nätti, tuon tyyppisiä vois ottaa enemmänkin, tosin taitaa aika pian tulla raja vastaan siinä paljonko koristetyynyjä yks ihminen sängyllään tai sohvallaan tarvitse.. ;)

Johanna: siltatyyny on nyt suosiossa näemmä.. x)

Desthea kirjoitti...

Ja vielä Milla: kiitos! ;D

Nimetön kirjoitti...

Upeita tyynyjä! Mun suosikki on myös tuo silta-aiheinen. Kelpaisi koska vaan. :) Joskus teki mieli ostaa sellainen YLE-tyyny, jossa on se TV:n testikuva. Olisi sopiva sohvalle. :D

Desthea kirjoitti...

Tiia: kiitti! :) heh juu tuommonenkin olis aikas hauska.. ;)