tiistai 10. maaliskuuta 2009

.. and the record keeps playing the same old song ..

Ruutukuosia by H&M
Tämmöisiä ruutupaitojakin on taas näkynyt kaupoissa paljon (kuvat H&M). Olen hiplaillut henkkamaukalla yhtä lilasävyistä (mikähän tää mun yhtäkkinen lila-innostus on?) jossa tais jotain kivaa hopealankaakin olla.. mutta en ole vielä antanut itseni viedä sitä sovituskoppiin asti. Inhoan sovittelua joten se vaatii erityistä motivoitumista asiaan. Mikäli motivaatiota ei löydy, on se hyvä syy säästää rahat ja jättää vaate rekkiin. ;) Kirppikseltä kyllä sitten uskaltaa kantaa kotiin vaikka mitä ihan sovittamattakin ja harvemmin niiden löytöjen suhteen - ihme kyllä - mitään totaalihuteja tulee.

Ruutukuosia omasta kaapista
Tuossa omat tähänastiset ruutukuosipanostukseni kevääseen, kumpikin second handia. Vihreäruskeasävyinen löytö Pelastusarmeijalta oli alunperin jotain XL-kokoa mistä sitten pienensin itelle sopivaksi eikä mallikaan pahasti operaatiosta kärsinyt. Feikkivyönä se ruskea kuminauha joka edelleen odottelee sopivaa solkea. Vaaleansinisävyisessä paidassa on avara pääntie ja hieman pussittava helma. Ei mitään mun ominaisinta tyyliä mutta päällä yllättävän kiva ja vie mielen kesään. Rekvisiittana UFFin hopeapaljeteilla koristettu leveä joustovyö.

3 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Tuo vaaleansininen ruutupaita on aika nätti. Vaikka itse en ehkä hirveästi ruutupaitoja käytäkään. :)

Marianna kirjoitti...

Onko tuo hm:n lilasävyinen se, mitä yhdessä kuolailtiin? (: pohjavärinä semmoinen harmaa.

Desthea kirjoitti...

nora: en mäkään pahemmin käytä mutta jokin kuosissa kuitenkin kiinnostaa ja noita kahta (plus mahdollisia muita, tulevia ruutulöydöksiä, heh) vois ehkä koittaa keväämmällä jossain hiukan ulkoiluttaa ja kattoa että miltä vaikuttaa.. ;)

Feline: joo just se mitä sillon kattelin ku olitte mukana.. ;D