torstai 26. maaliskuuta 2009

.. I'm telling you to loosen up my buttons babe ..

Kävin toissapäivänä ensimmäistä kertaa Linnan Kangas -putiikissa Raisiossa. En vaan jotenkin ole koskaan saanut aikaiseksi mennä sinne vaikka olen paljon hyvää paikasta kuullutkin. Tarvikevalikoima oli kieltämättä vaikuttava; löytyi jopa korutarvikkeita. Ja aivan mieletön vetskaritarjonta, en tiedä olenko koskaan nähnyt vastaavaa. Ei ne avopiiloketjutkaan näköjään ole pelkkä myytti. ;)
Kankaita oli hieman hankala katsella kun ne oli tungettu niin tiiviisti lattiasta kattoon, mutta minkäs sille mahtaa kun tilaa on kovin rajoitetusti. Ei mikään varsinainen heräteostospaikka niillä metrihinnoilla mutta ehdottomasti varteenotettava tsekattava jos etsii jotain tiettyä juttua tai ei ole muualla tärpännyt.


Isot muovinapit
No tein mä pientä heräteostosta kuitenkin, tarvikepuolella; isot värikkäät muovinapit maksoivat euron kappale (paljon eri värejä), ja tuplasti vielä noista isompia olisi saanut hintaan 1,50 €/kpl. Noistahan saisi vaikka ihan rintakorujakin tms. :) Nuo oli halpoja siihen nähden että jotkin isokokoiset napit saattaa tarvikeputiikeissa maksaa jopa 15 €/kpl...

Turkoosisävyiset metallivetskat
Nämä vetskarit puolestaan on ihan vaan töistä (eli Jätti-Rätistä) peräisin. Olen hamsteroinut aika urakalla metalliketjuja lähiaikoina ja nuokin herkulliset turkoosin sävyt oli vaan pakko saada, kun olivat vieläpä ainoat kappaleet telineessä.. ;)

5 kommenttia:

Maaria kirjoitti...

Ihania nuo muovinapit, ihan ku karkkeja :) Ja kiitos paketista, se tuli eilen perille. Yllätyin suuresti, tulee varmasti käyttöä niille jossain vaiheessa, kun keksin mihin niitä laitan. On hyvä olla varastossa kaikenlaisia tarvikkeita, niin on sitte mistä valita kun jotain tarvii. Ja vetskareitahan nyt aina tarvii :)

Andra kirjoitti...

Mä tykkään tosi paljon Linnan-Kankaasta, siellä tulee aika ajoin poikettua, kankaita on kyllä vaikea löytää niistä pinoista. Ja ne myyjät on niin sympaattisia, niitähän sanotaan ihan yleisesti mammaksi ja papaksi :)

Desthea kirjoitti...

Majayna: mukavaa että paketti oli mieluinen! :)

Andra: arvelinkin että sä ehkä olet asioinut siellä vähän enemmän.. ;) Kyllä ne myyjät ihan mukavilta vaikutti, mutta se "pappa" oli kyllä mun "makuun" vähän rasittava ku se yritti olla niin muka-hauska ja puhua vähän silleen niinku joku setä pikkutytölle.. :P

Romulus kirjoitti...

Pitääpä joskus tsekata tuo putiikki!
Mä sain tässä joku aika sitten aikaiseksi viimein päästä Irticossa käymään ja must siellä oli toudella vaikuttava vetskaritarjonta. Metallivetskareitakin oli ihan just niin joka lähtöön kun vaan saattaa kuvitella.

Desthea kirjoitti...

Romulus: jeps, Irtico on myös ihan must tarvikepuolella enkä osannut odottaa että tuo Raision putiikki yltäisi peräti sille tasolle ellei joiltakin osin jopa ylikin. Pitääpä muistaa ohjailla erikoisvetskareita havittelevia asiakkaita Irticon lisäksi myös tuonne Raisioon.. ;)