tiistai 24. maaliskuuta 2009

.. zip it up, zip it up ..

Vetskarituunausta
Vähän vetskarituunausta. Sekä ruskea- että armyvihreä-harmaa raitapaita ovat UFFilta, kumpikin samaa mallia ja kokoa. Isojen raitojen välissä on ihan ohuet kultalankaraidat. Paidat oli alunperin pitkähihaisia, pätkäisin kiristävät hihat lyhyiksi. Ja kumpaankin paitaan multa sattui löytymään juuri sopivan värinen metallivetoketju. Ja kas näin saatiin taas uusia kerrospukeutumisvaatteita, hihii. ;)

Vetskarituunatut raitapaidat
Vetskareista puheenollen, välillä (vieläkin) huvittaa miten lyhyet etuvetskarit joissain matalissa farkuissa on. Muistan vielä miten jossain lehtijutussa asiaa taivasteltiin joskus sillon öö lähemmäs kymmenen vuotta sitten kun kyseinen villitys oli vasta tulossa kauppoihin. Että miten matalimmissa vetoketju saattaa olla peräti vain 5 sentin mittainen. Heh. Kuvassa (mulla lyhennyksessä olleiden) kaverin farkkujen etuhalkio, vetskarin pituus taitaa olla juuri tuota edellä mainittua luokkaa.. ;)

Farkkujen etuhalkio

9 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Mihin tuossa enää vetskaria ees tarvii......? :D

Kivan malliset paidat!

Milla kirjoitti...

Joo en minäkään oikein ymmärrä tarviiko niihin laittaa sitä viiden sentin mittasta vetoketjua...

Desthea kirjoitti...

Johanna & Milla: heh, ei vissiin ainakaan hirveesti haittaa vaikka vetskari hajoais, tuon kokoisesta aukosta tuskin kauheesti mitään vilkkuu ainakaan.. x)

Maaria kirjoitti...

Meijän piti joskus viimevuonna viiä kouluun jotku housut, kun sitte tutkittiin niistä jotain vetskahalkioiden rakenteita, että millasia voi olla. Ja mulla oli niisä housuisa kans tosi lyhyt vetskari, niin kyllä sitä joku tais siinä vähä ihmetellä. Ei tänä päivänä luulis olevan mitenkään kummallista enää :)

Desthea kirjoitti...

Majayna: heh joo eipä se olekaan, silti niitä vaan vieläkin joskus pysähtyy huvittuneena tutkailemaan.. ;)

Romulus kirjoitti...

Siistit vetskariteepparit :)!

Desthea kirjoitti...

Romulus: kiitti. :D

Nora kirjoitti...

ihanat vetskarituunaukset! noista tuli tosi kivat: D

Desthea kirjoitti...

nora: kiitti! :o)