maanantai 23. maaliskuuta 2009

.. it's all about the money ..

Työpiste tai jotain sellaista
Välillä kyllä jurppii ihan suunnattomasti ihmisten asenne, että mikään ei saisi maksaa mitään. Varsinkin jos lukee jotain keskusteluketjuja tyyliin "Meillä on nyt tän uuden (juppi)talon sisustaminen meneillään ja hitsivitsi ku on niin hulppee huonekorkeus ettei valmisverhot käy ni mistä sais halvalla kivoja verhokankaita ku joku 10-20 €/metri on ihan liikaa meidän budjetille?!" Siis HALOO. Älkää rakentako/hankkiko niitä juppitaloja jos ei ole varaa sisustaa niitä.. ja esim. 10 € ei todellakaan ole mikään paha metrihinta sisustuskankaasta. Piste.
Ja sitten ylipäätään tää kysymys johon törmää jokapäiväsessä elämässä (ja työelämässä) lähes päivittäin.. että mistähän sais mahdollisimman hyvää mahdollisimman halvalla.. huoh..
Ja kun joku yrittäjä uskaltautuu vaikka poistomyymään jotakin alle kannattavuusrajan, ylistellään foorumeilla että "kerrankin on jossain hinta-laatu-suhde kohdallaan!".. Niin sitähän se meinaa juuh...

On se laaman ruokkiminen niin mukavata..

4 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Heh, viime kesänä asuntomessuilla meni hermo vähän samoista syistä. JOS se talo on maksanut enemmän rahaa kuin tavis osaa sormilla laskea, niin olennaisin kysymys siellä liikkuessa tuskin on, että "kuka tämän kaiken siivoaa", tai että "mitähän tämmösen lukaalin lämmityskulut on kun on noin isot ikkunatkin"... Mä vähän luulen, että ehkä porvaritalon ostajalla on varaa sähkölaskuun ja siivoojaankin. (Mutta ei ehkä verhoihin ;D)

Ja kymppi verhokankaasta on munkin mielestä edullista. Yleensä vain saa mennä lähemmäs kahtakymppiä, ennenkuin löytää mieleisensä.

Nimetön kirjoitti...

Huh. Meidän voi olla mielenkiintosta mennä kangasostoksille :D Mä kauhistelen kummiskin hintoja.. :D Kun en osaa suhteuttaa niitä oikeisiin vaatteisiin tms. :D

Nimetön kirjoitti...

Joo, halvalla ei kyllä parasta saa. Kun viitsii vaikka kengistäkin maksaa kerralla enemmän, niin saa kyllä monesti takuulla kestävää tavaraa.

Verhoja ei tule usein ostettua, kun kerralla menee yleensä ihan tarpeeksi rahaa niihin. Varmasti sitäkin on joskus tullut kauhisteltua, mutta viimeksi oli saatava yhdet Vallilan verhot, kun olivat niin upeat. On niitä sitten kaverit ihastelleetkin. ;)

Minä en kyllä ole ruokkinut lamaa tämän hetkisen shoppailuinnon kanssa... Pitäisi kyllä varmaan vähän. :D

Desthea kirjoitti...

Midinetti: Heh, niinpä. Ja juu kyllä niissä stylemmissä verhokangaskuoseissa sitte on yleensä metrihintakin hiukan sieltä korkeammasta päästä.. tietysti jotain tosi simppeliä yksiväristä voi löytää tosi halvallakin.. se niin riippuu että mitä etsii.. ;)

Johanna: heh no et sä kyllä kovin paljon ainakaan tällä erää kauhistellut, edes niitä missä ihan oikeasti oli aika kovat hinnat.. x)

Tiia: jeps, kyllähän sitä joskus voi käydä flaksi ja voi saada jotain todella laadukasta edullisesti mutta ei pidä olettaa että semmosta itsestäänselvästi tapahtuisi aina ja kaiken suhteen.. ;)
Oi Vallilan kuosit on kyllä aivan ihania! :)