maanantai 9. maaliskuuta 2009

.. who is the person on my sofa, are you yellow or brave today ..

Keltaista retroa
Tiedustelin kerran kirppiksellä miespuoliselta myyjältä keltaisen retropöytälampun hintaa, enkä sitten kuitenkaan raaskinut pyydettyä hintaa maksaa. Eilen mulle tarjoutui tilaisuus mennä erään hepun kanssa vähän penkomaan erästä vanhaa taloa. Yhdessä huoneessa oli kirppikseltä takaisin tulleita tavaroita. Kun bongasin keltaisen lampun yhdestä laatikosta, tajusin miksi heppu oli näyttänyt niin tutulta. x) Parinkin kirppiksen kautta kulkenut retrolamppu on nyt siis minun eikä enää tarvinnut edes maksaa siitä. ;D Samanvärinen "potta" kuvassa on Orthexin vahva muovikulho, myös se tarttui samaisesta talosta matkaan. Kylläpä tuli taas yhdelle illalle nähtyä häkellyttävän paljon tekstiä "Made in Finland".. ;)

Ei käytössä
Ei käytössä. Mutta joku meinasi vissiin että hän nyt käyttää kumminkin.. ;)

Aikuisleluja
Loppuun kuva-arvoitus. ;) No ei vais, aikuislelujahan siinä on, lauantaisesta tuote-esittelystä napsaistu (muka-taiteellinen) kuva siis. Ihan hauskaa oli. ;D Esittely by Lady Hot Lips. (toivottavasti ei nyt mennyt liian härskiksi..) x)

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Eikä! XD Nauroin tuota ekaa kappaletta.. Jopas onkin sattumaa... :D

Viiminen kuva on hauska, kun muut on kauheita jötiköitä ja sitten on hän, oranssi pitkulapallura... :D

(oon varmaan nukkunut liikaa kun kaikki on niin hauskaa)

windi kirjoitti...

Meidän mummolassa on muuten melkeen tuollanen samanlainen lamppu, värikin on sama :) Tuo varsisysteemi (vai miksi tuota kutsutaan?) on erilainen, ja alunperin tuossa pöytää vasten tulevassa jalassa oli nappi. Pappa sitten kerran hieman tuunasi ja laittoi virtanapin johtoon, noin miten tuossakin on, kun alkuperäinen lopetti toiminnan :)

Desthea kirjoitti...

Johanna: heh no onhan se ihan hyvä et on hauskaa..! ;) Joo kävi tosiaan ihme tuuri ton lampun kanssa.. x)

windi: mullakin on yks tommonen kuvailemasi kaltainen lamppu, tosin ei taida mikään hirveän vanha olla. Ja ihan vaan tylsä valkoinen.. ;)