tiistai 7. huhtikuuta 2009

.. don't stop me now, don't need to catch my breath ..

Pitää kohta muuttaa tää blogi joksikin "retro-missioksi", haha..

Tuoreinta kirppissaalista
Tuoreinta kirppissaalistani purkkien ja purnukoiden saralla. Finelin emalikulho ja Sarviksen muovimukeja tasseineen. Todella kaunis tumma petrolin sävy tuossa kulhossa, mutta en bongannut netissä pikagoogletuksella ainuttakaan kuvaa tuon värisestä yksilöstä, tietääkö joku onko tuo varmasti "samaa sarjaa"? Sarviksen muovimukit oli pakko napata kun oli noin herkkuja värejä tarjolla. ;)

Keltaista retrotavaraa
Intouduin sitten kaivelemaan esiin muitakin lähiaikojen retrolöydöksiäni ja kehittelemään niille paikkoja ja käyttötarkotuksia. Muodostin keltaisista tavaroista pikkulipaston päälle (alustavasti) tuollaisen "meikkauspisteen". Peltipurkki ja -lautanen ovat Aarikan. Ihanainen lamppu on se kaverilta saatu, muut keltaiset esineet kirppikseltä.

Värikästä retroa keittiössä
Keittiössä pari väreihin sopimatonta säilytyspurkkia sai kyytiä ja muutama pikku kirppislöytö pääsi käyttöön. Suola vanhemman malliseen TW-maustetörppöön, sokeri ruotsalaista alkuperää olevaan oranssinpunertavakantiseen retrorasiaan ja oregano Sarviksen pikkupurkkiin. Myös kuvassa näkyvät keltainen uunikulho ja teepussisäilyttimenä toimiva vanha Viialan lasitölkki ovat kirppishankintoja. Leipäloota on "uus-retroa" eli ihan vaan löytö ruokamarketista, tuntui sopivan kivasti tyyliin.. ;)

Tummempi nurkkaus keittiössä
Se vähemmän värikäs nurkkaus keittiössä. Modernimman henkisiä keittiövekottimia ja tummaa Arabiaa. Iso pata on ihan sitä "nykymallistoa", pikkuinen lajitoveri puolestaan vanhempaa mallia, kirppislöytö. Sinkkupata..? xD


Keräilyhyllyt
Kun on näin lyhyt, saattaa keittiöstä löytyä jopa täysin tyhjiä yläkaappeja joista voi tarvittaessa napsia ovet pois saadakseen lisää esillelaittotilaa uusille keräilyesineilleen.. x) vähän on vielä tyhjän puoleista.. ehkäpä Finelin kulho pääsee tuonne ylös..

Hih löysin eilen muuten kivan blogin (Keräilytaivas) jonka kirjoittajalla tuntuu olevan melko samanlainen maku tällaisen tavaran suhteen ku mulla. Jee, on sentään muitakin hurahtaneita.. ;) Mutta jumpe että olen kateellinen tuon kokoelmista! Mulle kans Pomonaa.. ja Sarpanevan pata.. ja lisää Fineliä.. ääh! Joku lottovoitto mulle kiitos. :D

5 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

En osaa sanoa täysin varmaksi, mutta veikkaisin ulkonäön perusteella, että kulho on fineliä. yhdessä vaiheessa hamstrasin muoviastioita kirpputoreilta, tällä hetkellä ne on vintillä säilössä, kun ei tänne oikein mahdu. Jossain vaiheessa harkitsin myyväni ne, mutta en raaskinut, onneksi!

Desthea kirjoitti...

Heidi: juu kyllä se munkin mielestä varsin selkeä Finel on, liekö sitten jotain tiettyjä värejä liikenteessä enemmän kuin toisia tms..? Netissä näkyi enimmäkseen niitä kuviollisia, ja keltaisia.
Ja jos meinaat myydä jotain niin voit vaikka esitellä mulle ekaksi että mitä sulla siellä on..! ;D

Nelliina kirjoitti...

Hej, sinulle on haaste blogissani :)

S kirjoitti...

Kivoja muoviastioita ja muutenkin ihana blogi, jään lukijaksi=)

Desthea kirjoitti...

jarna: voi kiitos, mukavaa! :)