torstai 9. huhtikuuta 2009

.. where's Cinderella at was all you had to say ..

Kupariraitainen strechkangas
Viimesimmät pinstripe-with-a-twist-or-something -housut muodostuivat tuollaisesta kankaasta; mustaa strechiä jossa kuosiin kudottuja koristeraitoja sekä ohuita kuparin kimaltavia metallilankaraitoja.

Päivän asu 090409
Tuossa sitten kyseiset housut päivän asussa. Jos viimeks jäi lahkeet liian pitkiksi niin nyt ne saattais kaivata kyllä hitusen pidennystä.. On se sit vaikeeta. ;) No mutta itse asusta.. niin, lähestulkoon kaikki muu siinä onkin second handia.

Marimekon Peikonlehti-kangas
Tsekkasin tänään Piispanristin uuden kirppiksen, oli ihan miellyttävä kokemus. Ystävällistä henkilökuntaa eikä löytösaaliskaan huono ollut vaikkei tarjonta ehkä niin kovin erikoinen ollutkaan. Löysin mm. yhdelle mustalle lempparikirppispaidalleni punaisen sisarkappaleen. Ja pari muutakin jänskää juttua kuten pätkän yllä kuvassa näkyvää tosi herkkusävyistä Marimekon Peikonlehti-kangasta. :)

Olen kuunnellut koko päivän vanhoja Britney Spearsin levyjä. Heh. Ja jammaillut aina välillä keittiössä käydessä. x)
Tossa esimerkkinä yks mielestäni julmetun hyvä biisi. (Jonkun itse kasaama videokyhäelmä, virallista videota tuosta biisistä tuskin on tehtykään).


2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Sun asut on aina aivan ihania! Eniten tykkään tuossa, tosta liilasta paidasta ja laukusta. otko tehny noi housut siis ite?

Desthea kirjoitti...

nora: kiitos! :) Juu housut olen tehnyt itse.