keskiviikko 6. toukokuuta 2009

.. I'm always waiting for a red letter day ..

Oho, enpä ole viikkoon saanut niin ajallisesti ku oikein muutoinkaan itestäni irti mitään juttua tänne, mutta täällä ollaan taas. Näytöshässäkkä on nyt sitte takana, meni ihan mukavasti ja kunhan saan kaikki kuvat setvittyä, laitan muutamia myös tänne. :)

Pitsisomistelaukut
Tossa taas pari näytöksessä ollutta laukkua, kummassakin somisteena vanhaa pitsiverhoa. Nää oli vähän niinku custom made muutamaan näytöksen asuun sopivaksi. Tosta sydämestä tuli jotenkin häkellyttävän nätti.. :)

Tähtikorvikset kaverilta
Siinä missä joillekin viedään näytökseen kukkia, mulle toi kaveri korvikset. :) Kiitos vielä, Mammi!

Tähtiriipukset
Jänskää on se, että mulla on jo entuudestaan (ainakin vuoden vanha) Es ti:ci:n kaulakoru jonka riipusosa on juuri samankokoinen ja samalla tähtikuviolla varustettu kuin tuo korviksen riipus. ;)

Jose ja minä
Vielä tämmöinen kaverikuva, jossa Jose tapansa mukaan huipputyylikkäänä ja meikä tietysti hieman pöllähtäneenä (no oli aika pitkä päivä ja silleen u know.. eh). Ois Jose muuten ollu aika hauska se "hamsteri-ilme-kuva" mutta en nyt sit laittanu sitä kuitenkaan tänne.. xD

Ehkä sitten huomenna näytöskuvia (Josella niitä on jo!)..

8 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Meinaaks laittaa noi laukut myyntiin? Näytöksessä mukana ollut kaveri ihastui mustaan ihan ikihyviksi.. ;)

Johanna kirjoitti...

Ooh, ihana tuo sydänlaukku! Voe vitsit! <3

Oon vähän kiukkuinen itelleni kun en tullut sinne ;(

Desthea kirjoitti...

Romulus: ai sä olit siellä, hienoa, en vaan nähnyt sua! Missä näytöksessä olit? Joo tarkotus olis laittaa myyntiin ainakin ne joita ei ole kukaan vielä varannut tai joita en jemmaile itelleni.. ;) Niin meinasitko nimenomaan tota tummaa pitsilaukkua? Oli vähän puhetta sen tytön kanssa, jonka asujen sisääntulossa toi laukku oli, että hän ehkä vois ton ostaa, mutta en ole siitä varma, voisin vielä kysyy siltä. :) (ja pitsiäkin mulla on vielä mutta se ei ole varsinaisesti mun joten pitää kysyä sitäkin, että saanko pitää sen ja tehdä siitä lisää laukkuja).. ;)

Johanna: kiitti! :D ja älä ny liikaa ruoski itteäsi kuitenkaan.. ;)

Nora kirjoitti...

Noi laukut on tosi kivan näköset, varsinkin toi punanen. : ) Noi pitsit sopii noihin tosi hyvin.

Desthea kirjoitti...

nora: kiitti. :) en yleensä ole niin pitsi-ihmisiä mutta noista tuli kyllä tosi kivat!

Johanna kirjoitti...

Hih:
http://www.tiimari.fi/ideat_ja_inspiraatio/korusuunnittelijakilpailu/fi_FI/korusuunnittelijakilpailu/

:D

Romulus kirjoitti...

Olin viiden näytöksessä :).

Juu just tota tummaa pitsistä meinasin. Sun pitää hei tehdä noita laukkuja lisää. Tuon tummapitsisen kaksoiskappaleelle (jos tää versio yks on ikään kuin mennyt) olis ostaja. Ja itse tykkäisin tuosta sydänlaukusta mustana. Punainenkin on kiva mutta musta olisi helpompi yhdistää vaatteisiin. Tee!!! ;)

Desthea kirjoitti...

Johanna: oo, kiitos vinkistä.. ;)

Romulus: joo jos alottais vaikka ensi viikolla sydänlaukkujen tehtailun.. ;) ja selvittelen ton pitsilaukun "kohtalon". :)