torstai 30. huhtikuuta 2009

.. I'll look at the sun and I'll look in the mirror ..

Jotain pikaista jorinaa näin vappuaattonakin..

Ikkunalautayrtit
Ikkunalautayrttini ovat lähteneet räjähdysmäiseen kasvuun, mukavaa kun on pitkästä aikaa oikein "viherkasveja" (tuli joskus kissojen vuoksi luovuttua kaikista semmosista), ja vieläpä sellasia joita voi maistella.. ;)

Keittiön aarrehylly
"Aarrehyllyni" keittiössä näyttää tällä hetkellä tuolta. Toki aarteita on siellä täällä muualla myös, ei kaikki tuohon mahdu.. ;) Finelin emalikulhot sopi kivasti tuonne ylös (punaisenkin yksilön olen siis onnistunut löytämään tuon sinisen kaveriksi).

Sitten vielä tällainen "havainnollistava" kuva viime vapulta.. ;)


Vappuna 08
Skannattu kuva joten vähän "roskainen", mutta mun mielestä ilmekin oli vähän tuon puhekuplatekstin mukainen. En nimittäin ole järin innokas YO-lakin käyttäjä, en tajua miks kerran vuodessa pitäis julistaa kaikelle kansalle käyneensä lukion, ei se nyt niin ihmeellinen asia kyllä ole.. ;) tokihan ois kiva jos lakille ois sitä "käyttöä" edes kerran vuodessa kun muutoinhan se vaan pölyttyy ikuisesti kaapissa, mutta sais kyllä sitten mun mielestä "tasa-arvon nimissä" muitakin kouluja käyneillä olla joku oma hölmö lätsä..! ;D

Oikein mukavaa vapunviettoa kaikille! =D

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Onhan niitä muillakin :D
Miekin oisin saanu tommosen, mutta semmosella nauhalla plus tupsulla varustettuna, vissiin :D

Mukavata vapputa!

Kat kirjoitti...

Juu, onhan niitä hattuja ammattikoulun käyneillekkin, kovin harva niitä vaan taitaa hankkia sitten valmistuttaessa. Itsekin kun valmistuin etuajassa, en saanut edes minkäänsortin valmistujaisia, joten tuntui tyhmältä hankkia hattu. Mutta jos olisin sen hankkinut, se olisi muutoin ylioppilashattu, mutta keltaisella nauhalla ja tupsulla :)
Nykyään ammattikorkeakoululaisena riittääkin ne haalarit, näyttää ihan tarpeeksi tyhmältä jo niiden kanssa... :D

Desthea kirjoitti...

Johanna & Kat: aivan, enpä tosiaan hokannut että niitä lätsiä on muillekin, varmaan just sen takia että harvemmin semmosia näkee, ei taideta kovin usein niitä hankkia.. kuuluisko niitäkin käyttää vappuna vai onko ne ihan eri juttu..? ;)