tiistai 2. kesäkuuta 2009

.. like a river flows, surely to the sea ..

No niin jos koittais tätä blogiakin vähän herätellä taas henkiin, sekalaisella kuvamateriaalilla taas kerran. Pahoittelut hiljaisuudesta, mihin on oikeestaan lähinnä pari syytä. Ensinnäkin nää iänikuiset tietokoneongelmat (joihin toivottavasti saan ihan pian jo helpotusta, olis korkea aika kyllä).. ja toiseksi aikaa ja keskittymistä on tehokkaasti vienyt se seikka, että "suunnittelemani" sinkkukesä tyssäsi jo ennen alkuaan erään ihanan pojun ilmestyttyä elämääni muutama viikko sitten. Että näin on siis päässyt käymään. Eikä voi valittaa. ;)

Pojun kitaroita
Ihana poju on kitaramiehiä. Ite en ollut varmaan koskaan edes pitänyt kunnolla käsissäni mitään oikeaa kitaraa, ja yks päivä sitte tartuin tohon kultsin toiseen akustiseen ("kissankusema Landola") ja kokeilin rämpytellä sitä. Kyllähän siitä jonkinnäköstä sointua sai aikaseks ja tuli oikeesti semmonen olo että siihen hommaan vois jäädä koukkuun. Kultsi saa kyllä opettaa mut soittamaan. :)

Diesel Fuel for life
Ja sen vaan sanon, että Dieselin Fuel for life on ehkä paras miestentuoksu ikinä. Voittaa kyllä kaikki "axe-efektit" ihan mennen tullen.. ;)

No mutta.. omaan lookkiin kuuluu tällä hetkellä seuraavaa:


Kesälookkia
Tukka on saanut uuden, ruskean raidoituksen, jonka ansiosta pääni näyttää vähän tiikerikakulta ja muutenkin vaihteeksi kummallisen tummalta mutta kai tähänkin taas tottuu.. ;) kuva on vähän hassu koska se on ainoa otos jonka sain otettua ennen ku kamerasta tyhjeni akut enkä jaksanut ottaa enää myöhemmin lisäkuvia.. x)

Asu ehkä hieman tavanomaisesta tyylistäni poikkeava .. lehmityttöruutua puhvimaisilla hihoilla, hmm.. no mutta pitäähän sitä välillä kokeilla vähän jotain erilaista.. ;) (paidat sekä vyö kaikki second handia)


Turkoosia kynsissä
Kynsissä tällä hetkellä (jo kulunutta) Oriflamen turkoosia lakkaa plus vähän hopealla söhrittyjä "koristekuvioita"..

Vaaleanpunainen puu
Ja tulipa taas ikuistettua jotain tämmösiä nättejä vaaleanpunasena kukkivia puita..

Haunisten altaalla
.. ja tuo kuva on Haunisten altaalta (tai mikä ihme tekojärvi se ny onkaan), missä kävästiin eilen vähän fiilistelemässä alkukesän iltatunnelmissa (hyttysten syötävänä)..

Ja vielä vähän elukkaosastoa:


Viiru nokosilla
Isovanhempien kissavanhus Viiru nokosilla puskassa..

Chihuahua Muusa
.. ja kaverin chihuahua Muusa kietoutuneena (kivakuosiseen) lasten lakanaan..

Ai niin! Kävin sunnuntaina meressä "kastelemassa talviturkin", yay (ja ihan siis kunnolla uimassakin muutaman lenkin). :) Vesi oli jo ihan siedettävän lämpöistä, fiilistä ei häirinnyt mikään muu kuin se, että iskä ja kultsi vuoron perään huutelivat laiturilta jotain "varo niitä sudenkorennontoukkia siellä pohjassa" ja "iso paarma tulossa sinnepäin" -tyyppisiä juttuja.. x) Meikä kun sattuu olemaan melko ötökkäkammoinen ihminen.. niin siitähän pitää sit aina ottaa kaikki irti.. Kiitti vaan hei.. ;D

5 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Okei, ajattelin jo että vois tänä kesänä pulahtaa veteen (jos löytää sopivan kaavun valaanruhonsa päälle), mutta nuo toukkapuheet kyllä karkoitti mun uimis-innot tehokkaasti..... :D *yööh*

Hauskan värisiä kitaroita, meillä kun on vaan tuo tylsä "tavallisen värinen". Se toinen, öö, ei akustinen onkin ollut sängyn alla varmaan koko ajan kun ollaan täällä asuttu :D

Kyllä toi cowgirl-tyylikin pukee sua :) Oikeinkin kivasti oikeastaan.

Desthea kirjoitti...

Johanna: heh, sieltä tuli myös kaikenlaista läppää liittyen isoihin haukiin, meduusoihin, pyöriäisiin ja ties mihin otuksiin.. xD mut eiköhän ne sudenkorennon toukat oo täs vaihees jo muuttunu aika pitkälti sudenkorennoiks ja lähteny lentelee.. en tosin kyl sit viittiny pohjaan koskeakaan ku tuli tollasta juttua, hahah.. x) (ja ne on muute ällön näkösii ne toukat, ihan ku jotai jättimäisiä hepokatteja, iyh)

Oon muokannu vähän tota kitarakuvaa.. toi akustinen kitara on ihan semmonen perus "puunvärinen" ja toi sähköinen tommonen punaruskeen kirjava/"liukuvärinen".. ja sit löytyy viel punasen värinen akustinen lisäks..

Ja kiitti. :D

Johanna kirjoitti...

Meduusoihin ja pyöriäisiin olisikin jännä tutustua.... :D Tai ainakin pyöriäisiin... Näin kotoisilla vesillä... :D
Yöööh, ei enempää ykstyiskohtia kiitos :D

Katos vaan, niinpä oletkin :D Kattelin vaan että onpas metkan värisiä :D Kun onhan niitä oikeastikin ties mimmosia.

Satu kirjoitti...

http://saduntekeleet.blogspot.com/2009/06/palkinnon-sain.html

Sinulle on palkinto.

Desthea kirjoitti...

Johanna: no aijaaa.. heh.. x)

Satu: voi kiitoksia! :D