perjantai 5. kesäkuuta 2009

.. it's Friday, I'm in love ..

Jam-it
Eilen oli Klubilla tuttuni Katrin Vaskelaisen järkkäämä tanssitapahtuma Jam-it. Vitsit oli mukava nähdä vanhoja tanssituttuja pitkästä aikaa! Totesin jälleen kerran että tanssiesitysten kuvaaminen on kyllä lähes mahdotonta, ainakin siinä valaistuksessa. Saa vaan tuommosia viuhahduskuvia.. ;) (kuvassa tanssija Roosa Ijäs, ellen paljon valehtele)

Heartbreakers
Esitysten alku- ja loppuasennoista saa sentään jonkinlaisia kuvia.. x) (kuvassa "Heartbreakers" show showcase kor. Katrin Vaskelainen)

Ja sitte.. Sain Sadulta palkintomerkin, kiitoksia vaan. Ja tämmösiä sääntöjä siihen liittyi:

¤ Laita palkinto blogiisi ja kerro keneltä sen sait.


Kreativ blogger award
¤ Luettele seitsemän asiaa joita rakastat.

Ookei..
1 ... Matti
2 ... ihanat kamut
3 ... äiskä ja iskä
4 ... kissat
5 ... vaatteet
6 ... meri
7 ... musiikki

Ja sitten piti vielä antaa palkinto eteenpäin seitsemälle rakastamalleen blogille, mutta taidan jättää tämän edelleen jakamisen taas väliin koska yleensä kun saan näitä palkintoja, ne ovat kiertäneet jo kaikki nurkat.. ;)

Ja mitäpä muuta sitten tänään.. vesisateen loppumista odotellaan.. x) No laitetaan nyt vielä vähän sekalaista kuvamatskua..


Uudet lilat kengät
Uudet lilat kengät. Jänskää.

Hedelmäsalaattia
Kesä ja hedelmäsalaattia. Nams. Tarjolla vihreillä lasilautasilla jotka myytiin mulle Riihimäkenä mutta olivatpa sitte kuitenkin ruottalaista "vastaavaa".. Oh well, hienot ne on silti.. ;) Sanotaanko että close enough.. x)


Leimasuttua
Ja jälleen yks syy lisää inhota baarien sisäänpääsyleimoja.. Onnistuin tuhrimaan Klubin leimalla yhden uusimman uffilöytö-joustovyöni.. kaikkia keinoja en oo vielä testannut mutta pesukoneessakin tää kävi jo pyörimässä eikä auttanut.. =/ No helppohan noi pvc-läpyskät tietty ois vaihtaa uusiinkiin.. jos olis oikein viitseliäs hmmph.. x)

2 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Håå, onko Katrin Vaskelainen sun kaveri?? :o Mä olin kesällä 2004 Katrinin ja Ida Jousmäen pitämällä tanssileirillä (:

Desthea kirjoitti...

Feline: juu Katrin, Ida ja kumppanit tuli aikoinaan tutuiks Tanssituvalla missä kävin tunneilla ja tein sinne kans niitä kisapukuja sillon.. :) Ida asui sillon myös ihan sattumalta mun naapurissa.. x)