torstai 11. kesäkuuta 2009

.. you spin my head right round, right round ..

Hedelmäistä
Kuvapostaus teemalla "punaista ja pyöreää".. ;) ja minkäpä muun ku kirppislöytöjen muodossa.. x)

mini-Finel
Tässäpä vielä tämä edellisessäkin postauksessa esiintynyt/mainittu mini-Finel.

Erik Kold Plast
Näitä tanskalaisia Erik Kold Plastin muovipurkkeja on tullut muutama haalittua halvalla kirppiksiltä. Vähän samanhenkisiä ku joidenkin keräilemät kotimaiset Plastexit. Vähän semmosta close enough -osastoa taas mulle.. ;)

Leppispeili
Kirppislöytö on myös tämä leppispeili, jolla on tainnut joskus jonkinlaiset sarvetkin olla vaan eipä ole enää.. tämä meni eteenpäin kaverin lapselle.

Ufomainen emaliastia
Tämä ufo on vanha kannellinen emaliastia, jonka jänskä muotoilu aiheutti taannoin kirppiksellä must-have -reaktion. En tiedä mitään tän alkuperästä, saa kertoa jos on tietoa. :)

Sarviksen munakupit
Sarviksen pikkuruiset munakupit (joita jotkut kai snapsilaseinakin hyödyntää, heh) oli kaveri löytänyt kirppikseltä ja sain nuo kolme sitte lapsenvahtipalkaksi.. ;)

Teippikone
Tää "teippikone" on paitsi ihan kätevä pakkaushommissa, myös muotoilultaan aikas veikee. Kirppislöytö siis tämäkin.

Loppuun vielä teemasta poiketen päivän välipala:


Välipalaa
Teetä, kirsikoita, brandy-pähkinäjuustoa ja minipuusti. Nams.

Psst! Nyt on Turku Design Week meneillään!

7 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tuo ufo onkin veikeän näköinen!
Ja teiippikone, voi vitsit!

*miettii yhä miltä tuo juusto oikein mahtaa maistua* ...... :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: heh joo oon aina postissa katellu ku ne työntekijät vetelee tommosten teippivempainten kanssa sitä teippiä pakettien päälle nii kätsyn näköisesti, että piti sit itellekin saada semmonen.. x) toi juusto oli taas yllättävän voimakkaan makusta, ei "pysty" syömään isoa määrää kerralla, mut muutoin ihan jees.. ;)

windi kirjoitti...

Noista muovipurkeista on pakko mainita että kotikotona on iät ja ajat ollut tuo alempi sokeripurkkina, ja mummolasta löytyy noita ylemmän mallisia mutta vaaleanpunaisena. Ovat muuten hivenen ärsyttäviä avata ne isot, kun kummiskin kädet on suht pienet eikä siitä kannesta saa kunnolla kiinni... :)

Maaria kirjoitti...

Viimesestä kuvasta muistinki, että mulla on nälkä, en oo vielä ees aamupalaa syöny!

Tuo punakantinen, läpinäkyvä muovipurkki näyttää sen verran tutulta, että meillä on tainnu joskus olla semmonen sokeripurkkina kotona. Saattaa olla vieläki, tai sitte ei.

adelheid kirjoitti...

Todella huonoa promoa Design Weekiltä tänä vuonna! Eikä mitään kunnon ohjelmaa! Niin surkeat kotisivutkin tänä vuonna että jätin suoriolla väliin.

Pistin muuten sulle sähköpostia!

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Damn, jäi tänä vuonna Turku Design Week kokonaan väliin ku olin just sen ajan loppusotimassa. :/ Vaik ilmeisesti en paljoa menettänytkään, mikäli Adelheidia on uskominen.

Nyt alkaa jo näyttää aika hyvältä intin suhteen, jäljellä 16 päivää josta lomapäiviä 12. :D Vois vaik ens viikolla nähdä jos oot Turun suunnalla?

Desthea kirjoitti...

windi: joo noita kukallisia varsinkin taitaa olla kyllä aika paljon liikenteessä.. :D ja onhan niitä isoja kansia kieltämättä hivenen ärsyttävä veivata auki.. x)

Majayna: jaha, teilläkin, hih.. :D

adelheid: joo huomasin kans että tarjonta ei ollu kummoinen eikä tullu sit loppujen lopuks käytyä siellä myyjäisissäkään..

Jose: joo en tosiaan usko että hirveän paljosta jäit paitsi.. ja tuleehan sit syksymmällä taas Aura Street Marketit sun muut.. ;) Jeiii, loistavaa! :D Ehdottomasti voitais nähdä!!