perjantai 4. syyskuuta 2009

.. I'm spinning like a rock around your world ..

Ihanna Design näytös
Sain ainoastaan tuon yhden kuvan Ihanna Designin viime perjantaisesta näytöksestä ennen ku kamerasta simahti akut. Monipuolinen näytösiltama järjestettiin Aboa Vetuksen aulakahvilassa. Käykäähän kiinnostuneet ihmeessä tsekkaamassa myös merkin nettisivut; Hanna loihtii varsin veikeitä luomuksia kierrätysmateriaaleista. :)

Pariisissa asuva serkkuni kävi juhannuksen nurkilla luonani vähän "shoppailemassa" ja lupasi lähettää myöhemmin kuvia Ranskan maalta. Tuossa nyt siis pari "muotikuvaa" joissa serkulla menossa mukana tekemäni laukku sekä korvikset.. x)


serkku ja laukku
serkku ja korvikset
DM-liput
Ja kas siinä ne ovat, aarteeni.. ;) Siitä että kuka kanssani lähtee tuota Depeche Modea katsomaan, ei vielä ole täyttä varmuutta, eli vapaaehtoiset voi vieläkin ilmoittautua.. ;D

Ja siirrytäänpä vaihteeks vähän kirppis- ja retrolöydösten puolelle.. ;)


Vöitä Pelastusarmeijalta
Musta joustovyö sekä kaksi kapeaa pikkuvyötä rannekkeiksi ovat löytöjä Pelastusarmeijalta (missä muuten by the way olen nykyisin myös töissä, hihii). Käärmekuvioisen vyön metalliosat tekevät siitä muutenkin melko korumaisen.

Punaista kirppikseltä
Tuli taas haalittua kirppikseltä pari tuommosta Aarikan punavalkoista peltipurkkia, saattavat mennä lahjaksi. Hauska muovinen hedelmäkori maksoi 60 senttiä ja pitihän sekin ottaa mukaan.. x)

Oranssia retroa
Ja sitten taas ihanaa oranssia.. ;) Tanskalainen melamiinikannu (Rosti, design Erik Lehmann) ja Aarikan vihreä peltimaustepurkki ovat löytöjä antiikkiliikkeestä Kustavista. Ihanan retrohenkinen suihkepullo (jollaista olin vailla muutenkin) maksoi peräti 10 senttiä Kaarinan Ekotorilla.. ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

Maaria kirjoitti...

Ihania purkkilöytöjä oot taas tehny :) Ja meillä oli kerran tuommonen samanlainen oranssi suihkepullo. Tai on kai se varmaan vieläki tallella, jos ei oo menny rikki.

ellu kirjoitti...

Vau,oot kirppuun menny töihin!Mä tulisin (entistä) hullummaks,ku kaikkee ihanaa varmaan löytys päivittäin (tunneittain).Onnea yhestä maailman ihanimmista töistä..sitä se varmaan on.

Nii-ja oon aivan täysin vapaaehtoinen keikkakaveri,mut pakottaakkin saa jos haluaa...Lähen joo,lähen lähen..

Desthea kirjoitti...

Majayna: kiitti. =)

ellu: heh no onneks tuolla Pelastusarmeijalla ei jostain syystä kovinkaan paljon tuu vastaan semmosia mun makuun olevia houkutuksia, joku UFF tai ihan joku peruskirppis olis varmasti vaarallisempia työpaikkoja.. ;)