tiistai 1. syyskuuta 2009

.. living on the edge of peace, knowing that water can freeze ..

Pikku paatissa
Elokuussa tuli seilattua merellä niin pienillä..

Isommassa paatissa
.. kuin vähän isommillakin paateilla. ;)

laivahankinnat
Ja tuossa isolta paatilta tehdyt hankinnat; Lacosten Dream of Pink -tuoksu (kiitos kultsille ennakkosynttärilahjasta!) ja ensikokeiluun L'Oréalin Telescopic-mascara. Tuoksu on ihana ja ripsarikaan ei vaikuttaisi olevan yhtään hullumpaa tavaraa.

sisilisko 1
sisilisko 2
Sisiliskot ovat tänäkin vuonna viihtyneet mökkilaiturilla lämmittelemässä aurinkoisina päivinä.

merikotka 1
merikotka 2
Ja merikotkia olen kovasti pyrkinyt kuvaamaan mutta toistaiseksi onnistunut vasta noin heikolla menestyksellä. Isoja otuksia ovat kyllä.. ;)

Vielä pari kuvaa viime viikonlopulta Velkuan Teersalosta (Muinaistulien yö tms.), kuvista kiitos poikaystävälle.


muinaistulet Velkualla 1
muinaistulet Velkualla 2
Sunnuntaina käydessäni mökkirannassa uimassa mulla oli seurana erikoinen otus, nimittäin pieni meduusa, ehkä hiukan vajaa 10 cm halkaisijaltaan. x) Vesi oli tuulen takia tosi kirkasta ja lähellä pintaa lehotteleva otus ja sen yksityiskohdat erottui selvästi. Harmi että kamera oli ylhäällä mökissä! Olen noita nähnyt viimeksi varmaan joskus penskana. Syksyisin niitä vissiin näkyy. Pitääkin tarkkailla rantaa toistekin sillä silmällä (ja kamera mukana).. ;)

3 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Heips!Kerroppas ripsarikokemusta niin tietää toimiiko.Itse äskettäin ostin sitä stiletto ripsaria,ja se nousi kyl heti kaikkien kokeilemieni ripsareiden ohi kirkkaaksi ykköseksi,ja merkkejä oon kyl kokeillu halpiksista jo liiankin kalliisiin.
Sul on siis kohta synttärit?Onnea nuorelle-saanko mä olla tästäkin kade...<3

Johanna kirjoitti...

AAARRRRHHHH!! Noista kotkakuvista ja -havainnoista olen niiiiiiiiiiiiin kateellinen!! Tahtoo kanssa nähdä moisen komistuksen!

Desthea kirjoitti...

ellu: juu, on tosiaan ainakin tähän mennessä vaikuttanut ihan ookoolta toi ripsari, tosin ainahan niistä ei heti alussa osaa sanoa varmaksi kun ovat uutena aina vähän semmosia "liian juoksevia" ja sottaavia.. :P
Juu ja synttärit on ensi tiistaina.. ;)

Johanna: heh.. ;D niin, ne ei taida ihan sinne teidän mökkimaisemiin asti tulla.. ;) mulla on tavoitteena saada vielä joskus kotkasta semmonen lähikuva missä se nappaa kalan merestä (siis kun iskä heittää niitä sille), vaatii vaan iskän verkkoreissulle mukaan menemistä (eli aikaista herätystä huoh), tosin ne kotkat taitaa tykätä vaan iskästä, meinaan kun oltiin tos kerran kokeeksi mukana niin kotka vaan nyrpisti nokkaansa tuolta kuusen latvasta ja liihotteli tiehensä jäämättä kalalle, ei vissiin tykännyt meistä "ylimääräisistä".. x)