perjantai 19. helmikuuta 2010

.. my soul is painted like the wings of butterflies ..

Jospa tekis itekin joskus vähän tämmöstä tuotearvostelua..

Tuotearvostelua
Kuvassa muutamia lähiaikoina hankkimiani "meikkituotteita" ja niistä ajattelin kirjottaa jokusen sanasen.

1) Maybelline DreamMat Powder -kiinteä puuteri
Ensinnäkin rasia on aika erikoinen enkä ekalla yrityksellä meinannut osata avata tuota "alakerrosta". Tämä kahden kerroksen rasia on mielestäni melko hankala viritys ja huonointa on se, että peili sijaitsee pohjimmaisena ja vippaa säilytetään sen päällä, minkä seurauksena peili on aina aivan suttuinen. Käytän yleensä puuterin peiliä muuhunkin meikkaukseen (ainakin kiireessä) mutta toi ei siihen kyllä oikeen sovellu kun sitä ei saa nopeasti esille jne. En oikeestaan edes tiedä miks ostin tuollaisen "normi" puuterin kun yleensä käytän meikkipuuteria.. Itse puuterin koostumuksesta mulla ei oo oikeen mitään sanottavaa. On se ihan ok.
Ostaisinko toiste? En.

2) Rimmel 3 in 1 "Base, top coat & strengthener" -kirkaslakka
Ihan hyvä, riittoisa ja monikäyttönen kirkaslakka. Koostumukseltaan kyllä niin juoksevaa että saa vähän varoa ettei roiski sitä minne sattuu. Kuivuu nopeasti joten pitää levittää kynnelle melko vikkelään ja mahdollisimman ohuelti.
Ostaisinko toiste? Kyllä varmaankin.

3) Lumene Quick & Chic - kynsilakka (52 - Beyond the dark / Pimeän taa)
Saman sarjan hilettä sisältävän lakan koostumuksesta en tykännyt yhtään joten olin epäluuloinen tämänkin suhteen mutta tämä oli sentään hieman positiivisempi kokemus. Tosin tosta nopeasta kuivumisesta, mihin oletan nimen viittaavan, en kyllä edelleenkään ole ihan samaa mieltä. Lyhyt ja paksuhko "One touch" -sivellin on kai tarkotettu käteväksi mutta mielestäni siihen tulee pullosta aivan turhan paljon lakkaa ja vaikka sitä ylimäärästä miten yrittäis karsia siihen pullon suulle, tahtoo silti siveltimen juureen kertyä raskas pisara joka sitten meinaa pudota siitä minne sattuu. Levittyy kuitenkin mukavan tasaisesti ja kestääkin suht hyvin. Sävy on ihana. ;)
Ostaisinko toiste? Siinä ja siinä. ;)

4) L'oreal Glam Shine Crystals -huulikiilto ("pure strass")
Tarttui mukaan alekorista koska luottohilehuulikiiltoni alkaa olla lopussa. Tämä näytti runsaskimalteiselta mutta ei valitettavasti ihan täyttänyt odotuksia; peruskiillon tästä toki huulille saa mutta hileet eivät ole kovinkaan näkyviä ja itse olisin nimenomaan toivonut ennemmin sellasta hieman utuisen peittävää hilekerrosta.
Ostaisinko toiste? En ainakaan kyseistä sävyä.

5) Blistex Lip Massage -huulivoide
Blogiristeilyn sponssituotteiden ykkössuosikkini, tuli tarpeeseen. :) Nystyröillä varustettu "hierova" kumikärki on hauskan tuntuinen ja itse voidekin tehokasta, kuten Blistexin voiteet yleensäkin.
Ostaisinko toiste? Ehdottomasti.

6) Maybelline the Colossal volum' express -mascara
Alehinnan uhrina taas. Tiedä sitten olivatko jotain jämäerää tms. mutta jotenkin tästä ripsarista ei vaan tule tarpeeksi väriä mun makuun. Harja on suurikokoinen eikä vaikuta kuivalta mutta silti vaikka miten huiskii niin ei vaan tunnu tulevan riittävästi väriä. Ja lopulta ripsistä tulee vähän semmoiset hämynjalkakökköiset.
Ostaisinko toiste? En.


Sen sijaan hyviksi toteamiani ripsareita ovat mm. Lumene Blueberry Curl, Maybelline Define-a-Lash ja L'oreal Telescopic clean definition. Ehkä syytä pysytellä siis suosiolla niissä. ;)

Harmi vaan että aina sillon tällön hyväksi todetuilla meikkituotteilla on kumma taipumus hävitä markkinoilta..


Peitepuikot
Olipa joskus kauan sitten Body Shopilla nestemäinen puikkopeitevoide johon sillon ihastuin, kunnes se muutettiin kynäksi blaah. Ja löytyipä sitte seuraava vastaava suosikki Rimmelin hyllystä vaan eipä löydy enää prkl. Raahauduin testailemaan muiden merkkien ehdokkaita ja löysinkin Maybellinelta vastaavan oloisen puikkosen. Koostumus ei valitettavasti ole aivan yhtä peittävä kuin Rimmelin versiossa mutta ajaa kuitenkin asiansa ihan mukavasti.
Ostaisinko toiste? Kyllä jos en sopuhintaan parempaakaan löydä. ;)


Maybelline Gentle Remover
Otetaan nyt mukaan vielä tämäkin ostos; Maybellinen kynsilakanpoistoaine, asetonivapaa versio, "weak nails". Melko hintava puteli mutta vaikuttaa sen veroiselta. Monikerroksisen lakankaan poisto ei vaadi mitään järjetöntä hinkkaamista ja tökötin tuoksukin on yllättävän miellyttävä. Hitusen sottaavaa ehkä kun tummaa lakkaa poistaa mutta niinhän ne vähän aina tahtoo olla.. Pesee joka tapaukses mennen tullen edellisen Oriflamen poistoaineeni. x)
Ostaisinko toiste? Kyllä varmasti.

Tuli nyt vähän Maybelline-painotteista mutta se ei kyllä ollut mitenkään suunniteltua.. ;D

2 kommenttia:

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Tykätään vissiin saman tapasista ripsareista, mustakin Blueberry Curl ja L'oreal Telescopic ovat erittäin toimivia enkä Colossalista yhen kokeilukerran perusteella ainakaan pitäny. :)

Rimmelin lakkaa pitäs kyl joskus testata, tosin nyt hankin just Essien pohjustuslakan. Ehkäpä seuraavaksi.

Desthea kirjoitti...

Jose: joo näemmä meillä on aika samat mieltymykset ainakin ripsareiden suhteen.. :)