keskiviikko 24. helmikuuta 2010

.. a traffic jam when you're already late ..

Lumimaisemaa
Superluminen talvi on sinänsä ihan mukava juttu. Ja autoilun kannaltakin siinä on jopa hyviäkin puolia. Muistan kun sitä alkusyksystä jälleen kerran tuumi että voi rähmä, kohta pitää taas totutella niihin liukkaisiin ajokeleihin. Mulla on ollut ajokortti nyt, mitä, yli kahdeksan vuotta (?) ja musta tuntuu siltä, että tänä talvena oon ensimmäisen kerran ihan oikeasti lakannut pelkäämästä talvikeliajamista. Tiedä sitten johtuuko varsinaisesti tästä talvesta vai mistä.. mutta ihan bueno juttu.

Ne tietyt huonot puolet kuitenkin kyrsii sitäkin enemmän. Se lumen määrä joka paikassa. Se miten lumikasat vievät puolet parkkipaikoista. Se miten tienvierien lumivallit ovat jo niin korkeita että risteyksissä on vaikea pälyillä tuleeko sieltä ketään. Ja se miten parkkipaikkojen ja pihojen poistumisväylien kanttarireunukset ovat möykkyyntyneet niin paksuiksi että auton pohja saa mukavan rahisevan lumihionnan. Argh.

No se siitä. Viime lauantaina ehdin töiden jälkeen vielä hyökkäämään UFFin euron päivän loppuhetkille. En koskaan jaksa penkoa koko paikkaa läpi, silmäilen vaan muutaman helpoiten lähestyttävän tangon ja poimin mukaan pari "arki/perus-toppia" tms. Sen suuntaista tälläkin kertaa. Tasarahapäivien löytösaldoon kuuluvat myös kuvassa näkyvä musta lyhythihainen paita läpikuultavalla raidoituksella sekä sen alla oleva punainen toppi.


220210

Ei kommentteja: