maanantai 1. helmikuuta 2010

.. why is this city such an attraction, night after night she's looking for action ..

Aika pitkään näköjään kestää tää risteilystä toipuminen ku vieläkin paikotellen tuntuu että maailma keikkuu.. x) lisäksi on jalat kävelemisestä ihan pirun kipeät..

Mutta muuten oli oikeen mukava reissu. Hyvää seuraa, paljon ruokaa ja kivoja löytöjä. ;)


Blogiristeily
Pari kuvaa laivan kokoustilasta. Alemmassa tiptoes-Saara laittaa Pupulandia-Jennille tekoripsiä.

Tukholma
Sää Tukholmassa oli ihan mukava; aurinkoinen, ei liian kylmä ja kadutkin oli pääosin melko sulat ja kuivat.

H&M Divided
Tukholman vaatekaupoissa oli kaikki jotenkin hirmu kivasti esillä. Kuva yllä Gallerian-ostoskeskuksen H&M Divided -liikkeestä..


H&M, Jose
.. ja tuossa ollaan jo toisella puolella katua eri H&M:llä (niitä tuntui olevan siellä vähän joka kadunkulmassa..), kuvassa tarjontaa tutkailemassa matkakumppanini Jose. Itse en ollut lahden täällä puolenkaan käynyt henkkamaukalla aikoihin joten senkin puljun valikoima jaksoi kiinnostaa.

Top Shop
Mutta sitten niihin putiikkeihin jotka ei olleet entuudestaan mulle tuttuja.
Top Shopin tarjonta ei oikeen kolahtanut meikäläiseen (jotenkin vähän liian "romanttista" linjaa mun makuun) mutta tuosta kenkäpöydästä nappasin ohimennen kuvan kun oli niin jänskän näkösiä popoja.


Monki
Monki oli sisustukseltaan todella jänskän erikoinen paikka mutta valikoimasta jäi vähän vaisu vaikutelma, tai ainakaan ei kauheasti ollut mitään meikäläistä hetkauttavaa.

Weekday
Weekdayssa tuli vähän sama fiilis kuin edellisessä; hienot ja erikoiset tilat mutta valikoima ei oikein säväyttänyt, ja värimaailmasta huolimatta paikka oli myös jollain selittämättömällä tavalla vähän häiritsevän synkkä. Tässä vaiheessa päivää alkoi myös joka puolella olla niin paljon ihmisiä että tungos alkoi vähän ahdistaa.

No oli joka tapauksessa mielenkiintosta päästä näkemään kyseisiä paikkoja ensimmäistä kertaa. ;)

Sitten niitä ostoksia..


H&M-ostokset
H&M-löydöt: pinkki pitsitoppi (50 kr eli n. 5 €), musta ketjukaulakoru (69,50 kr eli n. 7 €) ja Dividedin superleveä keltainen joustovyö (100 kr eli n. 10 €).


ketjukorut
Tuossa näkyy mustaa ketjukorua hieman lähempää ja samassa kuvassa pinkki samantyylinen ketjukaulakoru, jonka ostin JC:ltä (99 kr eli n. 10 €). Molemmat todennäkösesti puran aivan atomeiksi ja kasailen uuteen uskoon. ;)

GT-korut
Paikallisessa Gina Tricotissa tein löytöjä alekorutelineellä. Kaikki kuvan korut 19 kr (eli n. 2 €) /kpl. :)

keltaiset löydöt
Keltainen koru mätsää kivasti uuden joustovyön kanssa. Löysin korun kaupassa telineen alta eikä siinä ollut hintalappua. Sain sitten neuvoteltua hinnan 19 kruunuun korun huonon kunnon takia. Olen aika kettu. Joku hihna pitää keksiä tuohon riipukseen, alkuperäistä pitkää ketjua en aio käyttää. Vyön solkeen onnistuin saamaan jo naarmuja laivan aamiaisella kivisen pöytälevyn reunasta, prkl.

Monki-paita
Monkista tarttui mukaan ihan perusmallinen teeppari tuommoisella etupainatuksella. Oli viimeinen kokoani, ostin sovittamatta ja on päällä aivan täydellisen istuva ja ihanan tuntuinen. Lappuihin oli merkattu alehinnaksi 60 kr mutta kassalla kuulin sen tippuneen jo 40 kruunuun (eli n. 4 €). Ei valittamista. ;)

Ja itse blogiristeilyltähän kulkeutui lisäksi kotiin seuraavanlainen läjä lahjustavaraa: ;) (kiitokset vielä järkkäilijöille & sponsoreille!)


lahjukset
Onneksi oli tuo intin käynyt Jose mukana auttamassa kamojen roudauksessa kun piti vielä Helsingissä raahautua laivasta se kilometrin pituinen käytäväputki terminaaliin ja siitä parkkipaikalle kaivamaan autoa lumihangesta. ;)

5 kommenttia:

Eveliina kirjoitti...

Sulla on suklaat säilyneet kuvanottoon saakka???? Käsittämätöntä!

Desthea kirjoitti...

Prefecta: hahahahah, loisto kommentti..! xD juu on tosiaan säilyneet, jotenkin toi tumma suklaa ei himota ihan niin paljon ku suklaa mulla normaalisti ja varsinkin toi mausteinen "Maya gold" (tai mikä lie) herättää vähän epäilyksiä.. ;)

Marianna kirjoitti...

Jose vähän huhuili että sulla ei oo pahemmin käyttöä noille hiusmömmöille, haluisitko myydä Aussiet mulle? Tekis terää mun pörröpäälle :D

Vähän toi vetoketjulook-t-paita on söpö. Ja kiva että oli kivaa (:

Johanna kirjoitti...

EIKÄ?? TE SAITTE MUSTIKKASAMPOOTA! NAMSKIS! :D

Kivoja ostoksia, kelpais kyllä mullekin :D

Desthea kirjoitti...

Feline: joo lupaan ainakin harkita vakavasti niiden myymistä sulle.. ;)

Johanna: jeps juu saatiin myös nuo Erittäin Hienot (tai mitkä lie) mustikkashampoot/hoitsikat.. säkö haluat ne? ;) ne on kyllä "kuiville hiuksille" mukamas..