torstai 28. tammikuuta 2010

.. I gotta find my place, I wanna hear my sound ..

Huomenna meikäkin astuu laivaan. Osallistutaan Josen kans bloggaajaristeilylle. Pakko sanoo et jänskättää kyllä melkosesti.. Satakunta muoti/tyylibloggaajaa, huh.. joista ainakin osa on varmasti kuorruttautunut paljeteilla ja muulla hörselöllä, hiemanko siellä voi farkuissa tuntea ittensä harmaavarpuseksi.. x) no, kai tohon määrään mahtuu jo aika monennäköstä menijää..

Sydänkoru 1
Sydänkoru 2
Tuunasin sydänriipuskorun.. riipuksen keskiosa on puuta ja alkuperäinen hihnakin oli puupampuloineen sellanen aarikkatyylinen mutta en osaa sen tarkemmin alkuperästä sanoa. Metallireunus oli tummunut, maalasin sen sit kokonaan mustalla akryylivärillä. Ja lisäsin palloketjun. Tuli aika mukavan kitsch.

asu 280110
Päivän asussa uudet töistä bongatut liituraitafarkut. Second handia muutenkin kaikki osaset. Kaivoin pitkästä aikaa esiin ton jänskän vyön, ja tuli nyt mieleen että jos joku miespuolinen näkis tän niin ihan saletisti nimeäis sen joksikin "AbTronic-vyöksi"..

Myös retrolöydöksiä on tarttunut töistä mukaan..


Rondo-kattila ja emalimukeja
Ihana Arabian Rondo-kattila ja emalimukeja; pari Fineliä ja keskimmäisenä ruotsalainen Kockums. Lintumuki on itse asias kyllä Huuto.netistä jos ihan tarkkoja ollaan. Oon noita kuolannut niin kauan että oli pakko nappasta kun mukamas halvalla sai. Oli kyllä sitte hieman haalistunutkin (oisko joutunu tiskikoneeseen tms.) mut kelpaa mulle.

Emalimukikokoelma
Ja tuolta näyttää siis emalimukikokoelma tällä hetkellä.

Sarvis-henkareita
Lisäks löytyi vielä hauskoja Sarviksen henkareita.

Hyvät viikonloput, C U next week..
(Loisto biisi Parkkoselta, tosin tuo "tallennehan" on ihan hanurista mut kuitenki..)

4 kommenttia:

Maaria kirjoitti...

Ihania kaikki nuo emaliesineet :) Kattila on varsinki tosi söpönen. Niin ja hei, sehän ois tylsää jos sielä risteilyllä kaikilla ois vaan paljettia ja hörselöitä. Ei erottais ketään toisistaan :D Kivempaa niin että on monenlaista tyyliä, niin voi itse kukin sitte ehkä saada inspiraatiota :) Ois ollu kiva lähtä tuonne, mutta ei nyt oikeen rahatilanne salli, ja muutenki oon tän viikonlopun muuttohommissa. Että mukavaa puuhaa silti riittää :) Hyvää risteilyä!

Desthea kirjoitti...

Majayna: heh juu oot kyl ihan oikeessa. Kiitti! :)

Nimetön kirjoitti...

Musta sä näytät kyllä ihan selvältä tyyli-friikiltä, siis positiivisessa mielessä, tarkoittaen, että ei susta harmaavarpusta saa edes paljettien rinnalla!
-alli

Desthea kirjoitti...

Anonyymi-alli: hahaa, voi kiitoksia.. ;D