perjantai 26. maaliskuuta 2010

.. orange, the color of skies before it dies ..

En olekaan taas vähään aikaan esitellyt pahemmin kirppislöydöksiä. Vaatepuolellakin riittäis kivaa esiteltävää pitkältä ajalta, kunhan vaan joku jaksais kuvata niitä.. ;) Tässä nyt kuitenkin vähän muita löydöksiä:

Metallikoruja
Kivoja metallikoruja. Vasemmanpuoleinen jänskä riipus ihan kiiltävää hopeanväristä metallia ja oranssi riipus tuollasta maalattua/emaloitua metallia. Hihnat vaihdoin kumpaankin. Yläreunan erikoisen metallisoljen kaivelin erään antiikkiliikkeen nappilootasta. ;D

Oranssi fööni
Ihqu oranssi hiustenkuivain, jokohan tää ois retroa? x) Oisko tää 80-luvulta..? Tuskin paljoa uudempi mutta ei varmaan kauheasti vanhempikaan.. Johto ei näytä vanhalta mutta sehän on voitu vaihtaa. Ja kuivain siis myös toimii, tosin oisin voinu ostaa sen ihan rekvisiitaksikin koska kuten oon kai joskus maininnut, mulla on vessassa kaikki oranssia.. ;)

Aarikan peltilautanen
Aarikan pikku peltilautaset maksaa antiikki/retroliikkeissä vähintään vitosen kipale eli way too much. ;) Olen kuolannut erityisesti noita oranssimustia. Kuvan kärsinyt yksilö maksoi Salon suurkirppiksellä 20 senttiä. Kulumien ja ruosteen lisäksi pinnasta löytyi erinäistä hintalappujäämää ja pölyä. Pesu ja pieni pikapaikkailu mustalla akryylimaalilla ni johan taas kelpaa, ainaki mulle.. xD

Lilat Majurit
Olen alkanut haalimaan kivoja henkareita erääseen tulevaan projektiini liittyen. Sarviksen Majureista pyydetään melko hurjia hintoja nykyään. Kun onhan se 7-15 euroa aika paljon yhdestä henkarista. ;) Nähtyäni noita liloja (ilmeisesti vähän harvinaisempi värikin..?) Art+design-liikkeessä en saanu niitä mielestäni ja lopulta keksin viedä niistä aiemmin haalimistani vihreistä pari kappaletta sinne vaihdossa niin sain sitten kiikuttaa nuo ihanat lilat kotiin edes hiukan halvemmalla.. ;)

2 kommenttia:

mea kirjoitti...

tosi kiva toi hiustenkuivaaja! :D makee

Desthea kirjoitti...

Se on kyllä aikas veikee.. ;-)