tiistai 23. maaliskuuta 2010

.. am I bright enough to shine in your spaces ..

Tallinna 1
Kuvamatskua viikonlopun Tallinna-reissulta.

Tallinna 2
Tallinna 3
Tallinna 4
Hotelli 1
Hotelli 2
Hotelli 3
Hotelli oli hieno. Huoneen ihanaan jättisänkyyn ois voinu jäädä asumaan. :P

Vanha kaupunki 1
Vanha kaupunki 2
Lauantai-iltana käytiin porukalla vanhassa kaupungissa syömässä. Ruokapaikan olis voinu valita paremminkin, tämä missä käytiin oli nimittäin vähän turhan kiskurihintainen. Hieno paikka, ei siinä mitään, mutta palvelu jotenkin siihen nähden hieman ontuvaa.

Sapuskaa
Sain ensin olutta vaikka tilasin siideriä. Ruoka-annokseeni tilasin lisukkeiksi ranskikset ja paistetut herkkusienet, no sain vaan sienet. Pihvimöhkäle oli tietty sisältä ihan punainen kun en tajunnut sanoa että kypsänä kiitos. Oli pakko tilata jätskiä jälkkäriksi, ja sen saamisessa kesti hirveän kauan vaikka oltiin melkein ainoat asiakkaat. Lopuks vielä selvis että hintoihin lisätään joku ihme 10 tai 20 %:n (mafian kannatus - eiku..) "palvelumaksu". Ois ehkä sittenki pitäny mennä vaan Mäkkäriin.. x)

Viron valuutta on muuten ihan hanurista. Kauhee tukku seteleitä lompakossa ja silti niiden yhteisarvo on ehkä joku kaks euroa.. xD pirun hämäävää.. mihin ne ees tarvii niitä kolikoita..??


Merekeskus
Merekeskuksessa piti ihan "yleissivistyksenkin" kannalta poiketa. En ostanut mitään, aika kaameaa roinaahan siellä enimmäkseen on. Plus että ne huutelevat myyjät oli aika pelottavia. Ne myis varmaan mummonsakin jos hinnasta sovittais. Pihalla meille yritettiin kaupitella mm. sähköpamppuja...

Olin reissussa seminaari-siipeilijänä ja yksikseen hotellin käytäviä käyskennellessä ja aulabaarissa minttukaakaota siemaillessa tuli hitusen sellasia "Lost in translation" -viboja.. x) Huvitin sit itseäni mm. kuvailemalla hassuja vironkielisiä sanoja:


Sanoja 1
Sanoja2
Sanoja 3
Tuolla Tallinnassa näki kyl joitain suomalaisia niin kaameessa jurrissa että ihan hävetti.. En oikein tajua mitä järkeä on olla jossain reissussa umpihumalas koko aika.. Siinäpä ainaki otollisia ryöstettäviä ku eivät taatusti tajua/huomaa yhtään mitään..

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Tulekustuti! Paivän sana. :D LOL

Ihana kylppäri tuolla hotellissa!

Yööh, hirveän näköinen pihvi, mulla olis totisesti jäänyt syömättä, en voi syödä kyllä mitään muuta kuin ihan yliyliylikypsää lihaa..

Desthea kirjoitti...

Johanna: joo toi hotellihuone oli kyllä ihqu. :) Ei toi pihvi onneks mikään sellanen verta tihkuvan raaka ollu sentään, mut aika punerva sisältä. Oli se ihan hyvää silti, ainaki tohon pippuridippiin kastettuna. ;) Pitäis vaa aina ite muistaa pyytää kypsänä ku ei sitä pahemmin missään erikseen kysellä..