sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

.. here is the place where the feeling grows, you gotta get high before you taste the lows ..

Tässä näytöshässäkän jälkeen on ollut ohjelmassa kaikenlaista muuta organisointia & roudausta plus vuotuinen kahden päivän miniflunssa. Pahoittelen siis hiljaisuutta blogin puolella. ;-)

Näytöksestä muodostui upea kokonaisuus siitäkin huolimatta että kuljin koko päivän univajeen takia pienessä sumussa enkä tuntenut saavani mitään aikaiseksi. x) Ei voi muuta sanoa ku että parempaa näytöstiimiä sais hakemalla hakea, kaikki (suunnittelijat, mallit, kampaajat jne.) tekivät loistavaa työtä!! Lopputulos ylitti odotukset myös siinä mielessä, että yleisöä oli mielettömän paljon, kummassakin näytöksessä tupa täys! Tämä tuli myös Klubille pienenä yllätyksenä, baaritiski nimittäin kuulemma ruuhkautui sen verran että kaikki eivät jaksaneet jonottaa.. x)

Nyt pitää kuitenkin taas lähteä kiitämään joten lisää aiheesta joskus myöhemmin. Heitän tähän nyt pikaisesti muutaman kuvan..


Tetra Kärkkäinen
Tetra Kärkkäinen; *PURE*

Saija Vainio
Saija Vainio; Kaunokainen

Anna Lahokoski
Anna Lahokoski; Seidenspinner

Kuvat by Kalle Alho.

PS. Ihan asiasta kukkaruukkuun, mua kiinnostaisi tietää millä perusteella kunnallisen puolen hammashoidossa käyminen on jotenkin halvempaa ku yksityisellä..? Olen nyt käynyt kaks kertaa terveyskeskuksessa hammaskiven raappauksessa (kaks kertaa siks että ekalla kertaa ei tullut homma valmiiksi) ja saanut mukaani ihan samaa luokkaa olevat laskut kuin joskus aiemmin Pulssista suunnilleen samoista toimenpiteistä. Näkyykö hintaero vasta jossain suuremman luokan operaatioissa vai häh..? En kyllä enää ala jonottaa puolta vuotta jos se ei tuu edes juurikaan halvemmaksi.. =P

3 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Unohtamatta loistavaa myyntipöydän hoitoa sekä näytöksen valoshowta.... :D :D :D :D LOL

Apua mulla on se hammaslekuri keskiviikkona voi EIIIIIIIII!!!

Romulus kirjoitti...

Oli kyl NIIN kivaa! Kiitos vielä että pyysit mut mukaan :).
Harmittaa vaan se etten kokemattomana noviisina osannut olla aktiivisempi suunnitteluvaiheessa. Höh. Jos olisin tiennyt kaiken sen mitä nyt, olisin voinut paremmiin keventää ehkä sunkin duunitaakkaa järjestelyjen suhteen :/.

Desthea kirjoitti...

Johanna: yep yep.. :D

Romulus: voi kyllä sitä on itekin taas sen sata kertaa viisaampi monien asioiden suhteen.. xD joka kerta sama juttu, aina oppii uutta.. ;) Ja kiitos itelles! :)