keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

.. undercover passion on the run, chasing love up against the sun ..

Sunnuntai oli jonkinlainen selkeä käännekohta tässä Turun keväässä. Aurinko paistoi, ihmiset kulkivat kaupungilla jätskit kädessä ja terassejakin oli auki. Se oli myös näytösprojektin "grand sovituspäivä" ja pari tuntia vierähtikin Dance Studio Funkylla ympäriinsä säntäillessä ja näytöskuvioita funtsaillessa. Paikalla oli myös toimittaja ja kuvaaja, vilkaiskaapa hieman tuoretta Turun Sanomien Treffi-liitettä.. ;) jännityksensekaisin tuntein tässä lehteä odotellaan... x)

Asiasta vähän kukkapurkkiin, voisin esitellä nyt vaikka muutamia "vanhoja" löytöjä, kun noita "rästikuvia" tuolla odottaa..


Raitaa ja kultaa
Kultaa kesäksi. Pakko kai se on myöntää että on kultakin joissain jutuissa ihan jees. Punaraitaista toppia en olis varmaan edes ostanut ellei siinä ois ollut kultalankatikkauksia pään- ja kädenteillä (vähän kimaltaa siellä jos tarkkaan kattoo kuvaa, heh), se toi jotai semmosta tarvittavaa extraa siihen. Kultaraitaisessa joustovyössä on vähän samantyyppistä "merihenkeä". Sekä toppi että vyö on UFFilta.

Uusia vöitä
Hiukan leveämmistä joustovöistä uusimpia taitaa olla nuo, molemmat Huuto.netistä hankittuja. Hopeanhohtoinen niittisolkinen on ihan GT mutta toinen kai jotain vanhempaa jäämistöä, nahkaosatkin on ihan oikeaa nahkaa. Mustasta tuli heti uusi jumitussuosikki.

"Kuvausalustana" pilkottaakin vähän myös kirppikseltä ostamani farkkutakki.


Farkkutakki 1
Takki oli hyvännäköinen päällä ja erikoiset yksityiskohdat kuten keltaiset napit kiinnittivät tietty huomion. ;) Yksi suuri miinus takista kuitenkin löytyy kun siirtää katsettaan vähän helman suuntaan.

Farkkutakki 2
Siis mitä ihmettä on tapahtunut suunnittelun tossa vaiheessa? Yöks mitkä taskut. Eikö nuo vaalennetut läntit tuo jo tarpeeksi "basaarivaikutelmaa"? xD miksi vielä moiset krumeluurikirjailut halventamassa? Luulenpa että saatan ratkoa taskut kokonaan pois.. ;)

Käykäähän myös näytösblogissa, sinne on lisätty suunnittelijatiimin esittelyt. :-)

2 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Ah, punainen raita toimii aina.
Tsemppiä muuten näytökseen, siitä tulee varmasti hauskaa.

Asiasta rasiaan, luulenpa että mulla on edessä vähän samanlainen prosessi kuin sulla tässä aiemmin, nimittäin ton passinhaun suhteen... ja matkakohdekin ois ihan sama. Saa nähdä miten käy :D

Desthea kirjoitti...

Heidi: niin kiitos vaan sulle vielä näin jälkijunassa, kummasti sitä ei oo oikeen ehtinyt täällä blogimaailmassa pyöriä lähiaikoina.. ;)