perjantai 9. huhtikuuta 2010

.. listen hot stuff, I'm in love with this song, so just hush ..

Tietääkö joku sen tunteen, ku on just saanu persuksensa mukavasti auton penkkiin, ehkä jo kiinnitettyä vyönkin ja käynnistettyä auton, ja sit huomaa että pyyhkijän alla on joku samperin lappunen ja pitää könytä ulos autosta sitä irrottelemaan..? Ja ei, en nyt puhu sakkolapuista (sepä se vasta nostaiskin ketutuskäyrän ihan eri ulottuvuuksiin, heh) vaikka ainahan sitä tuulilasissa olevaa lappua sen sekunnin ajan kattoo että "ei helv.." kunnes saa vakuuteltua itelleen et kyllä se nyt on ihan väärän kokonen ja värinen ollakseen sakko. x)

Mainoslappusia siis tarkoitan. Niitä on tässä kevään kynnyksellä taas alkanut esiintyä. Haluan esitellä teille pari helmeä:


Damon pesula
Tämän ulko- ja kieliasusta tulee mieleen että onkohan joku alakerran kebab-yrittäjän sukulainen intoutunut tällä kadulla mainostelemaan omaa yritystoimintaansa.. ;) Paras heitto on mielestäni toi "Työmme on käsi tekoa". xD Aina yhtä vakuuttava hotmail-osoitekin löytyy ja nettisivun osotteeseen on eksynyt väärä pääte, mitä on yritetty korjata muttei ole ihan osunut.. ;) Nettisivut olikin jo aavistuksen tyylikkäämmät (hupaisia yksityiskohtia kyllä sielläkin), tosin heräsi kysymys mahtaako tyypeillä olla lupaa käyttää niitä hienoja BMW:n tuotekuvia.. ;)

Kaikki Työt
Ja tässä sitten seuraava yrittäjä, joka on turvautunut kovin perinnerikkaaseen ulkoasuun Comic Sansin ja Clip Artin voimin. ;) Nettisivuista ei ole tietoakaan, puhumattakaan että olisi edes yrittäjän tai firman nimeä mainittu alla. "Toimimme 24 h", siis edullisesti pimeänä myös pimeällä..? ;D Nyt kaikki remppa-apua tarvitsevat ottamaan rohkeasti yhteyttä.. x)

Voi elämä. "Kielipoliisin" on nyt tartuttava myös radiomainontaan, kun on alkanut niin kummia lauserakenteita sieltä särähdellä korvaan. Pari lause-esimerkkiä NRJ:llä pyörivistä mainoksista:
"Epäilen, että syy johtui raskaudesta." Siis hetkonen, voiko noin sanoa että syy johtuu jostakin..? Jotenki hölmöltä se vaan ainaki mun korvaan kuulostaa. Ja sit tää on varsin loistava:
"Ihonhoitotuotteet nuorille, mitkä oikeasti toimivat". Öhöm, oletan että tässä ei nyt tarkoteta niiden nuorten olevan toimivia, eli pikkasen metsään on menty.

Onks kukaan muu kiinnittäny huomiota tällaseen ilmiöön..? ;)

Ja kyllä, itsekin teen toki kielioppivirheitä, mutta suurimman osan täysin tietoisesti, siis kun ei ole mistään tämän virallisemmista teksteistä kyse.. xD

2 kommenttia:

adelheid kirjoitti...

Mä sain hervottoman kikatuskohtauksen tosta ekan mainoksen viimeisen lauseen erikseen mainitusta "voimme myös palauttaa sen" :D Ihan kuin se olisi vielä ylimäätäistä palvelua! :D

Desthea kirjoitti...

adelheid: joo muutkin on naureskellu tota kohtaa.. xD