lauantai 29. toukokuuta 2010

.. no way in hell all roads lead to Rome ..

Tässä vielä näin jälkikäteen skannattuna tuo juttu joka oli Turun Sanomien Treffi-liitteessä sillon viime kuussa vähän ennen muotinäytöstämme.

Treffi, kansi
Kansikuvassa mallit Maija Saloranta, Rosanne Parikka ja Sofia Virta. Asu vasemmalla meikäläisen, kaksi muuta Jaakolan Hannan käsialaa.

Treffi, juttu
Näytösprojekti ei ollut todellisuudessa ihan noin kierrätyspainotteinen/teemainen kuin jutussa annetaan ymmärtää. Sattui vaan olemaan porukassa useampi kierrätysmatskuja hyödyntävä suunnittelija, ja kun noi lehtitoimittajat tykkää aina vähän yleistää.. ;)

Putiikista olis sinänsä kiva laittaa jotain kuvamateriaalia mutta ku kaikki on vielä niin kesken ja levällään. Olen vähän sellanen ihminen että sitten vasta näytetään ku on valmista.. ;) Tossa alla nyt yks otos kuitenkin. Olen tossa vähän alustavasti levitellyt ja lajitellut muiden suunnittelijoiden tuotteita, ikkunapöydän lookki menee kyllä vielä moneen kertaan uusiksi.. ;)


Putiikilta
Vitsit oon muuten turhautunu seinämateriaaleihin. Putiikkia ku on perustamassa ni tarvis tietty kaikenmoista hyllyä ja tellinkiä saada seinään mutta eikös aina tuu joku (miespuolinen) totuuden torvi joka ilmottaa että "nää seinälevyt on nii haperoa ettei mitää painavaa ainakaa voi laittaa" jne. Argh, mitä järkee on seinämateriaaleissa mihin ei pysty kunnolla kiinnittämään asioita, voisko ne kenties vaikka kieltää lailla tai jotain..??!

Oih Pena
Loppuun vielä erään kotimaisen vaateketjun vanhasta paperikassista skannattu "huumoripläjäys" (toisella puolella koira toteaa kissalle että "No sähän kissa oot"). Ei varmaan vaikea arvata minkä puljun kassista..? x)

3 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Jep, se on sanomalehtitoimittajien juttu tuo yleistäminen ja toinen, asiavirheet... no mutta kiva hyvä, positiivinen juttu silti.
Tuo vanha SPL kamppis oli hauskasti toteutettu, mutta huumori oli jotenkin kökköä...

adelheid kirjoitti...

Ihan kiva juttu.

Mä malttamattomana odottelen että milloin ja minne "putiikki" avataan?!!!

Desthea kirjoitti...

Heidi: no juu niin tuntuu olevan..! ;-)

adelheid: pahoittelen "salamyhkäisyyttä", tiedottelen kyllä lisää ihan lähiaikoina.. :-)