tiistai 25. toukokuuta 2010

.. it's just another manic Monday, I wish it was Sunday ..

En suinkaan ole sekaisin päivistä (kai), piti vaan tehdä tää postaus jo illalla, siitä jäi toi Monday-otsikko.. ;) jäi jostain radiosta eilen päähän soimaan toi Bangles.

Design Outlet 1
Näin jälkijunassa muutama otos Skanssista missä kävästiin viime torstaina Josen kanssa katsastamassa design-myyjäiset (mikähän sen häppeningin nimi oikeestaan oli, Design Outlet tai jotain..? Voisivat joskus ehkä keksiä vähän jotain poikkeavia, paremmin muistettavia nimiä noille, ettei kaikki ois vaan jotain "Design-tori", "Design Beach", "Design Outlet", design sitä ja tätä ja sit niistä on lopulta ihan sekaisin et mikä nyt oli minkäkin tahon alainen hommeli...).

Design Outlet 2
titiMadam
Ihquja titiMadamin koruja. Muhun ei noi "monimutkaisemmat" eläinhahmot niinkään iske mutta selkeälinjainen liitelevä lokki kelpaisi. Värivalikoimaa vaan on mun surkealle päätöksentekokyvylle aivan liikaa. ;-)

Sitten muuta sekalaista kuvasaldoa lähipäiviltä/viikoilta..


vesilinnut
valkovuokkoja
kukkasia
pensaita
wanhaa purkupuuta
sähkötolppa
lentokone
Viime perjantaina käytiin kavereiden luona Paimalassa vähän istumassa iltaa ja grillailemassa, siitä lensi Turun kentälle laskeutuvat koneet ihan yläpuolelta.

Eppu
Ja lauantain töiden jälkeen loput viikonlopusta vietettiin porukalla mökillä, mukana myös sekarotuinen Eppu-koira.

Loppuun tällainen aika random aamun musavalinta:


Ei kommentteja: