perjantai 21. toukokuuta 2010

.. sorry I'm not home right now, I'm walking into spiderwebs ..

Spray-maalattua
Olen vähän spray-maalaillut.. kehyksiä ja henkareita.. :-)

Yhessä vaiheessa pieni hämähäkki laskeutui seittilangan varassa tuohon "kuivatustelineelleni" (ulkovajassa maalailin) ja kun hetken päästä ihmettelin minne hämis oli kadonnut, huomasin että se oli kutomassa seittiä kattovalaisimen viereen, ja oli siis siitä vetänyt yhden tukilangan alas asti. Kaveri oli vasta vetämässä noita "pitkittäispuolia" paikoilleen joten tuumin että tästähän vois saada "vaihekuvia".


Hämyseitti 1
No sillä välin kun hain kameran pihalta autosta, oli hämis ehtinyt jo kieputtaa noin paljon spiraalia paikoilleen. Homma eteni ihan uskomatonta vauhtia!

Hämyseitti 2
Hämyseitti 3
Tarkastelin lähellä katonrajaa tapahtuvaa toimitusta sen verran vahvan zoomin läpi että hämis itse on nyt kuvissa hieman epäselvä tapaus. Mutta ei siitä ehkä sen tarkempia kuvia välttämättä haluaisikaan nähdä, heh.. ;-)

Hämyseitti 4
Hämyseitti 5
Vaikuttavaa työtä, vaikken noista hämiksistä muuten niin välitäkään.. ;)

4 kommenttia:

Marianna kirjoitti...

Jumantsuikka :O Ahkera kaveri.

Johanna kirjoitti...

Aikamoinen ahertaja!

Ihana tuo kehys!

Romulus kirjoitti...

Oioi ku näyttää kehys herkulta! Saiskohan meille johonkin jotain tuommoista ympättyä... hmmm...

Desthea kirjoitti...

Kiitti ihanaiset kommenteista! :-)
Laitan parempaa kuvaa kehyksistä sit kun ne on "valmiita". ;-) Toi punanen on tosiaan magee! :) Kuvassa näkyy vasemmassa reunassa myös hiukan mustaksi maalaamaani pienempää kehystä, joka on hieman vaatimattomampi ilmestys koska ei ollut alunperinkään niin koristeellinen ja oli muutenkin hieman "kärsinyt".. ;-)