tiistai 22. kesäkuuta 2010

.. buying some frozen food, put it in a fridge, turn up the music louder ..

Katkarapupasta
On taas vuotuisen mielenhäiriön aika, nimittäin sellaisen kauden jolloin tekee ihan oikeesti mieli tarttua siihen paistinpannuun ja kehittää sillä jotain murkinaa. Mähän olen siis aivan uskomaton keittiön lieden välttelijä, olisin varmaan pulassa jos olemassa ei olisi valmis/roskaruokaa. xD Suuresti vaikutusta asiaan on kylläkin myös sillä että parisuhteen toinen puolisko hoitaa tuon sapuskan väsäämisen.. ;) Ja varsin kelvollisesti hoitaakin, kiitos ja kumarrus siis sinne suuntaan. ;-)

Oma pitkäjänteisyys ei ulotu ihan kaikille elämän osa-alueille joten meikäläisen murkinat ovat usein mallia "ainekset pannulle mäts ja se on siinä". Pidän värikkäästä ruuasta missä on paljon eri juttuja (etenkin kasviksia) joten wokkityyppiset pöperöt ovat mieleeni. Niihin on myös äärimmäisen kätevä siivota jääkaapista kaikenmoisia jämiä. ;-)

Katkarapu-pasta-pöperö syntyi suunnilleen näin:


Katkarapupasta, vaiheet
Eli ensin jäiset pakastevihannekset plus kesäkurpitsa- & paprikakuutiot pannulle kuumenemaan, niin ja herkkusieniä kans pari purkillista mukaan. ;) Sitten jäiset katkaravut perään (mulla on tossa sekä tavallisia että jotain red curry -maustettuja) ja sit lämmitetäänkin enää vaan hetki ettei katkaravuista tule sitkeitä. Keitettyä kolmiväripastaa sitte vielä ihan lopuksi varovasti sekoitettuna mukaan plus loraus kookoskermaa ja ehkä jotain mausteitakin. Se on siinä ja pöperöstä riittää mainiosti vielä parille seuraavallekin päivälle. :-D

Nakkiwokki
Tuossa vähän vaatimattomampi samantyyppinen pikasetti nakeilla ja ilman pastaa. 8-)

Fetasalaatti
Joku päivä tein jollekin ihan peruspottusapuskalle kaveriksi tollasen salaatin, jossa perus salaattiainesten lisäksi basilika-oregano-maustettua "fetaa" sekä silputtua tuoretta basilikaa. Mukavan aromikasta. :-)

Pitänee luoda uusi kategoria ruokajutuille kun en oikein keksinyt mihin osastoon tämä muuten menisi.. x)

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Onhan nuo siis ihan kivan näköstä kun ei kato tarkkaan vaan kaukaa ja ihan vaan värjä, mutta muuten yh.. Wokki not not.
Tosin tuo nakkiversio vois olla ihan semmonen mitä suostuisin kokeilemaan jos joku tarjoaisi. Ilman lämmintä kesäkurpitsaa. :D
Ja salaatti on herkun näköistä kanssa :)

Desthea kirjoitti...

Johanna: heh, makuja on monia! :-D