torstai 24. kesäkuuta 2010

.. don't you wish that you could be a fly on the wall ..

asu 220610
nahkavyöranneke
Riittää jo TOP 5:

1. Lady Gaga - Bad romance
- Tää biisi on häirinnyt mua ihan alusta saakka, vaikka muuten Gagan tuotannosta tykkäänkin. Se raaraa-renkutus vaan yksinkertasesti aiheuttaa mussa ihan suunnatonta myötähäpeän tunnetta.

2. Rihanna - Rude boy
- Mä muistaakseni jopa tykkäsin tästä kun kuulin tän ekan kerran. Radiotoisto kuitenki teki tehtävänsä aiemmin ku uskoinkaan ja nykyään lähinnä karvat nousee pystyyn kun kuulee neidon äänen alottavan narisevan kimakasti sen "Come on..". Miksi esim. loistobiisi "Hard" hävisi radiosoitosta ihan parissa viikossa ja noita ärsyttäviä renkutuksia sit soitetaan senkin edestä..?

3. Raptori - Oi beibi 16
- Raptori on kiistämättä osa suomalaista "kansanperinnettä" ja hauskahan niitä biisejä on joskus kerran kesässä kuulla. Mutta kyllä menee aika nopeesti maku kun tätä uutta discompaa versiota Oi beibistä pyöritetään NRJ:llä jatkuvalla syötöllä päivästä toiseen. Mulla ei herkästi mene tajuus vaihtoon mutta tota ei kyllä jaksa millään enää kuunnella.

4. Adam Lambert - Whataya want from me
- I want you to stop. Tää länkytys tulee korvista ulos. Ellen mä vaihda kanavaa ni poikaystävä kyllä tekee sen.

5. Negative - (The) end of the line
- Aargh en kestä sitä rääkymistä. Tai Negativen tuotantoa ylipäätään. Semmosta turvallisen tasapaksua "kansainvälis-henkistä" radiosoitto"rockia" mitä Suomessa tykätään tehdä, ei jotenkin uppoa muhun.

Perustuu sekä NRJ:n että Novan tarjontaan että sikäli suht laaja skaala edustettuna.
. ;-)

lihansyöjäkasvi
Kas tässä on putiikkini "maskotti", lihansyöjäkasvi Leksa. Avajaislahja Johannalta, ja olikin sinänsä varsin osuva lahja koska putiikilla on tuota "lihaa" ollut liikenteessä jonkin verran. Pitäis koittaa ottaa hyönteiskammoterapian kannalta mut ottaa se vähä koville toisinaan silti. ;-D
Leksa vaan taitaa olla hieman nirso tapaus, ei ole kelpuuttanut mitään hämynraatoja mitä sille on yritetty syöttää. Sen sijaan yksi sellainen kita on sulkeutunut jonka sisällöstä meillä ei ole mitään hajua. Odotamme mielenkiinnolla mitä sieltä joskus paljastuu..

Putiikilla on myös varsin toverillisia kärpäsiä (ah maaseutua). Ne seuraavat joka paikkaan (suunnattoman suuressa liiketilassa, hohoh) ja aamulla kun tulee paikalle, ovat oikein ovella vastassa surraamassa. Tosin tänään hätyytin tämän aamuvastaanoton yhteydessä toisen kaveruksista pihalle. Kärpäset myös osoittavat "mustasukkaisuutta" poikaystävän ollessa paikalla, pyörimällä ärsyttävästi kimpussa. Ihan oikeesti..! No joo, heh, hmm pitäisköhän mun huolestua siitä että kärpäset tykkää musta noin paljon..? xD

Ei kommentteja: