lauantai 10. heinäkuuta 2010

.. and the world around us won't stop turning tonight, I like, I like ..

Mamie Clutch by Tiia Vanhatapio
Tuollainen Tiia Vanhatapion suunnittelema iltalaukku tuli Olivia-lehden tilauksen kylkiäisenä. Vilkaisin huvikseni Huutista ja kuten arvelinkin, aika monta tällaista oli jo myynnissä, hintahaarukalla 10-40 €.. ;-) Jokunen tyyppi niitä oli näköjään huudellutkin. Osa myyjistä ei ilmeisesti ollut ottanut laukkua lainkaan pois pakkauspussista koska muutamassa myynti-ilmoituksessa oli tuotekuvana vain (kaiketi Olivian sivuilta tai jostain otettu) piirrosmallikuva laukusta. Tästä saattaa varmaan joidenkin ostajien kanssa tulla hieman sanomista, laukku nimittäin on todellisuudessa hieman erilainen kuin piirroskuvassa, kjäh... ;-) en voi muutenkaan sietää myyjiä jotka käyttävät netistä otettuja valmiita tuotekuvia tms. Kyllä myynti-ilmoituksessa pitää mun mielestä olla kuva just siitä tuoteyksilöstä mitä ollaan myymässä, niin näkee kunnon jne., eikä tarvitse epäillä huijausta.

ale-levyjä
Anttilan alesta tarttui mukaan valikoima "teknomusaa", olivat jotain parin euron luokkaa per kipale. Harmi vaan että esim. uudempi Scooter ei vedä lainkaan vertoja sille vanhalle tuotannolle.. x-) Samaan alelaariin oli jo joutunut kaikenlaista uudempaakin tavaraa, kuten Pete Parkkosen esikoislevyt.. ;-D

Ihan asiasta toiseen, en voi välillä olla ihmettelemättä miten vaikuttaa siltä, että kaikkien keski-ikäisten, miespuolisten (ikään katsomatta) ja öö, tosikkojen (? xD) mielestä kaikki vähänkin värikäs, leikkimielinen tai söpö on automaattisesti tarkoitettu lapsille. Mikähän sitten oikeastaan on "tarkoitettu" aikuisille..? Musta, harmaa ja valkoinen? Ja ehkä laivastonsininen?? Eikä missään nimessä hauskoja printtejä tai värikkäistä koruja? Kyllä huomaa että suomalaisissa on aika syvään juurtuneena se sellanen "ollaan me vaan värittömiä, huomaamattomia ja vaatimattomia" -asenne. Mutta toisaalta, jos pukeutuu pelkkään mustaan, johan on sitäkin joku mummeli päivittelemässä että "mikäs rokkari/satanisti/synkistelijä sä olet?". Niin ja jos mun putiikissa vaikkapa ois pelkkää harmaata tavaraa myynnissä ni kyllä varmaan tulisi palautetta että "jotain väriäkin sais vähän olla".

Joo, niin se vaan on et kaikkia ei todellakaan voi miellyttää. :-D

2 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Täällä yks keski-ikäinen joka rrrrakastaa just kaikkea sitä,mitä perinteisen käsityksen mukaan pidetään lapsellisena,räikeänä,vain nuorille tarkoitettuna yms...mitä näitä "kategorioita" sit onkaan.Lähes päivittäin saan kuulla että voi kun tuo näyttää kivalta sulla,mutta en mä vaan itselleni,kun se on liian räikeä,lapsellinen,nuorekas tms,yms...Ja kun vielä käytän välillä punaisia kenkiä-nekin kun ovat kuulemma huorahtavat värinsä puolesta.Että juu,kaikkia ei voi miellyttää.Ei ONNEKSI!Persoonallisuus on melkeimpä poikkeuksetta kauniimpaa kuin tylsä massa.Aina on vaan ihmisiä,joiden on pakko arvostella-oma rohkeus kun puutuu,tai mielikuvitus.Tylsiä tyyppejä ;3)

Desthea kirjoitti...

ellu: niinpä, mukavaa vaan että eri ikäluokista löytyy erityylisiä ihmisiä. :-) hauska kyllä toi että punaiset kengät ois "huorahtavat", on ne kuitenkin (ja muutenki värikkäät kengät) sen verran yleisiä ja suosittuja nykyään.. aika vanhoillisia käsityksiä/ajatuksia joillain.. ;-D