keskiviikko 7. heinäkuuta 2010

.. ain't nothing gonna break my stride, I'm running and I won't touch ground ..

asu050710
Maanantain kaupunki/ranta-asu.
Hmm.. mä olen itse asias aika huono kommentoimaan/tarinoimaan näistä mitään sen kummempaa, onks pakko jos ei haluu? ;-) Vai pitäisköhän vaan aina todeta se joku "vitsit mä tykkään tästä asusta!". x-D Ja niin, asun lähestulkoon kaikki osaset taitavat olla second handia. Ja tykkään kyllä.. ;-)


keltaiset kynnet
Kynsissä keltaista, mahdollisesti surkeinta kynsilakkaa ever. En tiedä onko ongelma vain tuossa sävyssä vai koko Rimmelin "I love lasting finish" -sarjassa. Mutta siis voi morjens mä sanon. Levittyvyys täys susi; kökkööntyy laikukkaaksi miten sattuu, suttaa, ei meinaa kuivua ja pinta on kuivuttuaankin ärsyttävän "kumimainen". Näyttää sellaselta likaisen keltaiselta. Tasaista sileän kiiltävää pintaa on turha tällä lakalla haaveilla saavansa aikaan. Ja parin päivän päästä pinta muistuttaakin jo särömosaiikkia joten se siitä kestostakin. En voi suositella. Voisko mulle joku suositella kauniin kirkkaankeltaista kunnollista lakkaa??

Kävin muuten viikko sitten Vehmiksellä kattomassa Popedaa, tossa muutama kuva todisteeksi:


Vehmis
Popeda 1
Popeda 2
28. päivä tätä kuuta samassa paikassa Yö, sillon varsinkin olisi ehkä päästävä.. ;-)

Kävästiin eilen parin kaverin kanssa pitkästä aikaa vähän yökerhoelämässä. No ihan jees ilta muuten mutta vakio-DJ taisi olla kesälaitumilla tai jotain. Tiskin takana heiluvat ilmeisen kokeilunhaluiset jampat miksasivat kaiken ihan päin persusta. Koitapa siinä nauttia "musiikkielämyksestä". =P

Pakko kuunnella seuraava biisi kun siitäkin tuli baarissa vaan joku karmiva nopeutettu versio.. o_O
(tos videossa on muuten aika jänskiä vaatteita.. ;-D)


6 kommenttia:

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Äiti pohdiskeli mitä Yöhön mahtaa liput maksaa ja mistä niitä saa, onks sul tietoo? Mä kävin tänään hakees DBTL-liput, luvassa mm. Viikatetta, Anna Puuta sekä Antti Tuiskua. :)

Marianna kirjoitti...

Mulla on Natural Coden keltaista lakkaa, muuten ihan loisteliasta, mutta jättää poistamisen jälkee kynnelle tyhmän keltaisen värin :/ jopa aluslakan kanssa..

Ja tää tulis kans kattoo YÖtä Vehmikselle, kun eksän pikkusiskon bändi (Rearwinter, tais olla Popedassakin?) on lämppärinä 8)

Nimetön kirjoitti...

Joo, näytät tosi kivalta tossa asussa! Tosi kesäinen, rento mutta itseään arvostava look:ki. Tykkään.
-alli

Desthea kirjoitti...

Jose: Popedaan makso 15 € ja oon jotenki käsittäny et noi Vehmiksen keikat on aina ton hintasii (?). En tiiä saako lippuja ennakkoon jostain (luulis saavan), ite varmaan maksan ihan siinä ovella tuollonkin.

Feline: tuut vai, jee, loistavaa! :-D en itse asias tiiä mikä oli viimekertasen lämppäribändin nimi, mentiin sisälle vasta ku ne oli jo pakkaamassa kamojaan pois.. ;-)

Alli: kiitos! :-D

Nimetön kirjoitti...

INGLOTin keltainen lakka (ja kaikki muutkin lakat) on täydellinen! Liike siis sijaitsee Raisiossa Myllyssä. Eikä ole kalliskaan, iso pullo 10€ (mattapinta 12€). Suosittelen!

Desthea kirjoitti...

Anonyymi: kiitoksia vinkistä! :-)