torstai 1. heinäkuuta 2010

.. you're probably thinking that I want those things, cash, cars, diamond rings ..

Juhannuksesta selvitty kunnialla, mitä nyt hieman perinteistä "yleinen hippapäivä -bluesia" tuli taas podettua, ja syötyä yliannos grillimakkaraa (ei ehkä ihan hetkeen taas maistu, yök).

En tarjoa tällä kertaa enempää juhannusfiiliksiä (on kai niitä vähän joka tuutista jo tullutkin ihan riittämiin, heh) vaan tähän kohtaan nyt ihan vaan muutaman melko randomin "asuste"kuvan..

Hassuja sormuksia
Sarjassamme omituisia/erikoisia kirppissormuksia. Löytyy yleensä sekalaisista korupussukoista tms. Niin, ainakin oletan että myös tuo osittain aukinainen kullanvärinen vaaleansinisillä lasikivillä varustettu on sormus..?? Sormeen se ainakin sopii.. ;D ja on aikas jänskä kapistus. Olispa se vielä hopeenvärinen...

Hamahelmikoruja kaverilta
Kaverilta avajaislahjaksi saatuja itsetehtyjä hamahelmikoruja. :-)

Kirppislöytöjä
Ja vielä muutama kirppislöytö. Punaiset H&M:n teiniaurinkolasit Salon Radiokirppikseltä jotain alle 50 snt, oranssinpunainen kapea vyö (rannekkeeksi) Salon suurkirppikseltä jotain samaa hintaluokkaa ku edellinen ja pinkit puukorvikset (Aarikkaa?) Maskusta Wanha Nestori -kirppikseltä, myöskin johonkin edulliseen hintaan jota en tietenkään enää muista. x)

Mukavaa alkavaa heinäkuuta kaikille!

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Huh, totaali rakastuminen. O_o Jos joskus haluat luopua tuosta poikki menneestä/säädettävästä sormuksesta, jossa on noita pikkuisia renkaita, niin ostaja on täällä! Upea!

Desthea kirjoitti...

Anonyymi: voin mä sen sulle myydä! :-) tiedätkö jotain enemmän tosta sormuksesta tai sen alkuperästä..? Muistaakseni (ei oo tässä sitä nyt) siinä oli oikein jotain leimojakin liuta takana.. o_O