sunnuntai 8. elokuuta 2010

.. like a bridge over troubled water, I will lay me down ..

Väliin vähän muutakin höpinää. Kävimme viime viikon torstaina lähes koko päivän kestäneellä veneajelulla Turun maisemissa. Ajeltiin ensin (Velkuan ja Merimaskun jälkeen) Naantalin Luonnonmaan eteläpuolista salmea Rajakarille ja Airistolle, sitten käytiin vähän mökkikyläilemässä Kakskerran eteläpuolella. Sen jälkeen Kakskerran ja Satavan välistä kapeaa salmea kohti Turun keskustaa, siellä Aurajoki-rundi, ja sitten sataman kautta Ruissalon ja Hirvensalon väliseen salmeen, paluu Taivassaloon päin Luonnonmaan pohjoispuolta eli Naantalin öljysataman ja kaupungin edustalta.

Joitain kuvia kierrokselta:

Majakkarantaa
Majakkarantaa..

Aurajoen suulla
Aurajoen suulla..

Wärtsilän nosturi
Wärtsilän vanha nosturi..

Estelle ja Sigyn
Estelle ja taaempana Sigyn..

Purettu Myllysilta
Myllysilta oli jo täysin purettu ja ajokieltokyltit vedetty sivuun. Aurajoen pohja vaikutti kaikuluotaimesta katsottuna yllättävän tasaiselta, mutta siltojen kohdilla näkyi kyllä erinäisiä mystisiä kohoumia.. x-)

Viking Isabella
Vikingin Isabella oli vielä lastaamassa viimeisiä rekkoja kun sujahdimme satamassa sen ohi..

Silja Europa
Silja Europa sen sijaan oli jo lähtenyt matkaan ja ajelimme tovin sen perässä kunnes kiersimme jonkin saaren toista puolta sen edelle ja käänsimme keulan kohti Ruissalon kärkeä. Minkäänmoisia mainittavia aaltoja ruotsinpaatista ei ainakaan mun nähdäkseni tuossa vaiheessa vielä muodostunut.. ;-)

Ukko-Pekan silta
Naantalin Ukko-Pekan silta..

Sinilevää
Sinilevätilanne suojaisemmilla rannoilla on ollut lähipäivinä ennennäkemättömän kaamea. Njam njam, tuonne ei kyllä erityisemmin tee mieli mennä uimaan... =P

Lintsi-asu
Käytiin muuten viime viikolla myös Helsingissä ja siinä samalla Linnanmäellä. Ohessa siltä reissulta tuollainen "päivän asu -kuva". x)

Ei kommentteja: