torstai 16. syyskuuta 2010

.. and everything's cool as long as I'm getting thinner ..

Otsikko on Lily Allenia, ei oteta turhan kirjaimellisesti.. ;-) MUTTA olen joka tapauksessa onnistunut karistamaan "kesäkilot", mikäs sen mukavampaa. ;-D Ei niitä montaa ollut, ei vaatinut muita toimenpiteitä kuin pientä ruokavalion kontrollointia. Olen yleensä älyttömän perso herkuille ja roskaruualle, mutta nyt olen yllättävän lyhyessä ajassa ja jotenkin lähes huomaamatta päässyt sellaiseen pisteeseen, ettei kyseisiä asioita tee enää niinkään edes mieli. Enpä ois uskonu. Parantaa oloa ja rahaakin säästyy (no shit, heh). F*ckin' awesome, suosittelen. :-D

Kokeilinpa taas mission impossiblea eli itseni kuvaamista.. xD mun ei oikeesti tarvii ku tsekata ne kaks ensimmäistä (omasta mielestäni) epäonnistunutta kuvaa siitä kameran näytöltä ja iskee se eikä, mä en ala, nyt kamera pois.. ;-D näytin (omasta mielestäni) ihan pöllähtäneeltä koska olin niistänyt koko alkuillan. Niin, mulla on joku mystinen allergiajuttu joka saa mut aivastelemaan aina sillon tällön. Ollut jo kauan, voi iskeä ihan missä tahansa, ei juurikaan mitään hajua mistä johtuu. Aiheuttaa ainoastaan aivastelua ja sen myötä nenän vuotamista, kestää yleensä pari tuntia. Allergialääkkeet yleensä helpottaa. Ja perussuomalaisena en tietenkään ole käynyt missään testeissä tai lääkärillä.. x) ei ole häirinnyt niin paljon.. vielä.. mutta olishan se syy tietty mielenkiintosta tietää.. Olen kehitelly mielessäni teorioita ties mistä kofeiiniallergioista (joskus tuntuu iskevän teen juonnin jälkeen) kun en oo oikeen muutakaan sopivaa keksinyt.. ;-)

Asu 160910
Mutta palatakseni "asiaan", siinä nyt yksi otos kumminkin. GT:n paita löytyi kesällä kirppikseltä, aika kiva harmaaseen taittava lilan sävy. Hyvän mallinen ja tuntuinen päällä. Ranteessa on viihtynyt melko vastikään JC:ltä ostettu valkoinen niittiranneke. JC:llä on nykysin hirmu kiva koruhärpäkevalikoima, löytyy niin rokahtavaa ku naisellistakin. Glitterin valikoimakin on parissa vuodessa muuttunut jotenkin niin "lällyksi" ettei siellä tuu käytyä enää samalla innolla ku joskus ennen. Vaikka trendien mukaanhan ne kai vaihtelee, ei auta valittaa.. ;-)

Nimikkokynä
Sain postissa mainoskirjeen firmalta, jolta voi tilata kyniä haluamallaan tekstillä (yrityksensä tiedoilla). En sentään viitsi kyniä tilata mutta mukana tullut mallikynä on kyllä aika siisti ja sillä on tosi hyvä kirjottaa. Joten kiitos vaan heille lahjasta. ;-D

Yleissakset
Erä Kodin Kuvalehteä tuli sitte tilattua pitkälti sen vuoksi että kaupanpäällisenä sai Fiskarsin yleissakset. ;-) Yleensähän lehtien kylkiäiset on melko ankeita, jotain tyhjänpäiväsiä meikkipusseja ja huiveja tms. (joita on sitte kirppikset pullollaan). Olin jo sanomassa puhelinmyyjätädille perinteiseen tapaan että ei kiitos mutta muutin mieleni kun kuulin saksista. Kerrankin joku järkevä kylkiäinen. Eikä siinä vielä kaikki, niinku TV-shopissa sanotaan, saksien lisäksi sai vielä Finlaysonin tyynynpäällisetkin. Ei paha.

Putiikilta on tullut välillä joitain kuvia napsittua, mutta en oo saanut aikaseksi laittaa tänne. Nytkään en löytänyt kaikkia, taitaa osa olla toisella koneella. Mutta tossa nyt yksi:

Putiikilta
"Kesäsesongilla" otettu kuva, kuten varmaan väriloistosta huomaa. Sittemmin on jo siirrytty valikoimassa ja esillepanossa hieman syksyisempään lookkiin.

Lilli
Kaveripariskunnalla on tällainen supersöpö pikkuinen. :-)

Lilli ja emo
Ja tässä sitte kuritetaan emoa.. x)

Tikru
Isukistakin vielä yksi otos. Kavereilta löytyy kaikkiaan viisi näitä karvahanureita. :-D

Ei ollut paljon päätä eikä häntää tässä postauksessa, vaikka joitain päitä ja häntiä näkyikin. Ahhaha, olenpas "hauska" tänään. Niistäminen varmaan pehmittänyt päätä, laitetaan sen piikkiin. ;-)

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Söpösiä kisuleita!! (tarkoitin lähinnä niitä karvaisia versioita mutta no vaikka suakin samantien..) :D
Vähän makeeta, oman firman kynä! Wow. Hei, kyl sun pitää noita tilata ja jaella kaikille :D Korruptiokyniksi sanoo isäntä :D

Desthea kirjoitti...

Johanna: jep, korruptiokynä on just mahtava termi.. xD maksaa vaan semmosen 50 € ja risat semmonen kynäsatsi, ei ihan viitti just nyt lähtee noin Ylimääräisiin investointeihin.. ;-)