lauantai 18. syyskuuta 2010

.. my style is out there for the scribes to judge ..

Olen siis mukana tämän syksyn Dressing Mimia -näytösprojektissa, kokonaisuuden nimi on tänä vuonna tarkalleen ottaen Dressing Mimia goes Rocklesque '10!, eli rock/burleski-henkinen häppeninki. Mukana on 18 vaatesuunnittelijaa ja lisäksi tanssijoita ym. taiteilijoita. Katsokaahan tarkempia tietoja tapahtumasta täältä tai täältä! :-)

Tällä viikolla pidettiin projektin välikatselmus/showroom, jonka tiimoilta löytyy nyt juttu Turun Sanomien nettisivujen Tyylissimo-blogista, KLIK! Postauksessa on kuvia showroomissa paikalla olleiden suunnittelijoiden valmiista tai viimeistelyä vailla olevista asukokonaisuuksista. Meikäläisen tuotoksista mukaan kuvalitaniaan pääsivät kaikki kolme naisten asua. :-) Lisäksi mallistooni kuuluu vielä yksi miesten asu samalla värimaailmalla (farkut ja paloista koottu paita). Laitan niistä jotain kuvamatskua myöhemmin.

Otos Tyylissimo-blogista
Nappasin tähän vain tuollaisen pienen ruutuotoksen. Tuolta Tyylissimo-blogista voi katsoa kaikkia kuvia tarkemmin. Kuvat by Jane Iltanen.

Ja "viimeistelyä vaillahan" tarkoitti ainakin mun tapauksessa sitä, että vaatteissa oli läjä hakaneuloja ja muita tilapäisratkaisuja (ensimmäinen sovitus oli samassa yhteydessä).. x) tämä tulee esiin lähinnä siten, että hameet asettuvat keskeneräisen vyötäröratkaisun vuoksi aavistuksen liian alas.. ;-) pieni tylliboostikaan ei ehkä olisi pahitteeksi hmm.. Mutta noin kaikenkaikkiaan olen tässä vaiheessa varsin tyytyväinen, tästä on hyvä jatkaa. :-) Korua ja muuta säläähän noihin asuihin sitten vielä lisäksi tulee, myös joitain lisäyksityiskohtia vaatteisiin. Ja ai niin, malliston vaatteet koostuvat pääosin kierrätysmateriaaleista. :-)

ASM10
Käväisin tänään Aura Street Marketissa Brinkkalassa moikkaamassa myymässä olevia kavereita. Napsin pikavisiitilläni myös muutaman kuvan tarjonnasta:

Ihanna Design & Muusa
Hanna Jaakolan (Ihanna Design) ja Saija Vainion (Muusa) yhteinen myyntipiste.

morotMOROT
Hauskan näkösiä morotMOROT-merkin koruja. :-)

Anitta Sarén
Anitta Sarénin kauniita koruluomuksia.

Pinnalla design
Ja Pinnalla designin kangaspäällysteisiä korviksia ja rintanappeja, kivoja nämäkin!

Huomenna (sunnuntaina) ehtii vielä ASM:iin! Klo 11-17 @ Brinkkalan 2. kerros, Vanha Suurtori.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Olet TOSI taitava! Hienoja!
-alli : )

Desthea kirjoitti...

alli: kiitos! ;-)