perjantai 10. syyskuuta 2010

.. the disco ball on the ceiling looks like the chain that I'm wearing ..

Joku lahopää (minä siis) on täysin unohtanut esitellä heinäkuisen Italian reissun ostokset! Tässäpä siis niitä:

Toriostot
Ekat koruostokset tein majoituskylämme Ceranon torilta. Korvikset maksoi keskimäärin 2 €/pari (huomaa keltaiset pikku nopat =)), muovihelmet ostin lähinnä materiaaliksi; värikkäät makso euron ja vihreät 3 euroa.

Eräästä lähiseudun ostoskeskuksesta bongasin sitte aivan ihanan koruliikkeen. Olikohan nimi Bijou Brigitte tai jotain..? Periaatteessa Glitterin näköinen ja oloinen paikka, mutta värikkäämpi ja monipuolisempi valikoima. Hinnatkin olivat suht huokeat ja lisäksi iso osa tuotteista oli alessa, olimmehan just sopivasti kesän alennusmyyntien aikaan liikenteessä. :-)

Bijou Brigitte
Se vaan oli hanurista että jouduin tuon kyseisen liikkeen säntäilemään läpi pienessä kiireessä ja kahmimaan sieltä mukaani vähän sitä sun tätä ehtimättä harkitsemaan kunnolla. Todella ärsyttävää! xD No, kuvan mukainen saalis tarttui matkaan. Hauskoja korviksia, muutama lasten rannekoru materiaaliksi jne. Upea riipuskaulakorukin maksoi alessa vain reilut 2 €.. :-)

Mötivi
Saman ostoskeskuksen Mötivi-liikkeestä ostin alesta pari tollasta tummaa massiivista ketjuhässäkkäkorua, lähinnä materiaalimielessä nämäkin.. ;)

Lisäksi ostin ranskalaisen Cache Cache -ketjun liikkeestä "perusvaatteita"; yhden alehintaisen limenvihreän topin sekä ihan perus mustan strech-paitiksen.

Tally Weijl 1
Torinossa osuin sit Tally Weijl -putiikkiin, josta olin ainoastaan kuullut joskus ohimennen yhdeltä Saksassa asuvalta puolitutulta. Tosi kiva kauppa! Mutta taas oli kiire, ärh. Aletarjonnasta mukaan lähti koruja sekä armyhenkinen trikoinen "pikkujakku".

Tally Weijl 2
Tuossa vielä "parempi" kuva jakusta. Olkapäiden pronssiniittirykelmät ovat tosi kiva yksityiskohta, mutta etumuksen ketjukoristeen irrotin, mielestäni monikäyttöisempi vaate ilman sitä. Ja enhän mä koskaan muutenkaan oikeen lämpene noille valmiille koristuksille, pakko päästä ite muokkailemaan jos se vaan on mahdollista.. ;-)

Loppuun pari kuvaa Velkuan muinaistulien yöstä parin viikon takaa..

Muinaistulien yö
Muinaistulien yö 2

4 kommenttia:

blandad. kirjoitti...

Bijou Brigette löytyy Suomestakin, ainakin Helsingistä Kampin kauppakeskuksesta ja Itiksestä. Mut mun mielestä hintataso on yhtä "kallista" kuin Glitterissä, vrt. hinta-laatusuhde. En oo käyny aikoihin sisällä kaupassa, joten voi olla että oon väärässä!

Kivoja koruja oot löytäny :)

Andra kirjoitti...

Noi hakaneulakorvikset on ihanat :)

Johanna kirjoitti...

Kaikenlaista ihanata! Muutama vois kyllä muuttaa meillekin.... ;D

Desthea kirjoitti...

Heidi: apua, junttiuteni paljastui taas! xD mähän oon siis Itäkeskuksessa käynyt viimeks ysiluokalla ja Kampissa en oo käyny varmaan.. ikinä..? ;-D mitähän kaikkia kivoja kauppoja siel Helsingissä oikeestaan onkaan, pitäisköhän joskus tutustua tarkemmin..? xD
Niin se hintataso oli tosiaan suunnilleen semmosta Glitterin tasoa, sokaistuin/innostuin vaan ehkä hieman siitä alennusten määrästä.. ;-)

Andra & Johanna: kiitti teillekin kommenteista! :-D