sunnuntai 5. syyskuuta 2010

.. on and on the rain will fall, like tears from a star ..

Tahtoo kans tehä biisimeemiä. ;-) Katarimarialla nimittäin oli blogissaan 30 kohdan/päivän biisimeemi, jonka ajattelin nyt itse toteuttaa hieman soveltaen; listaan kaikki - tai itse asiassa kohdat 1-23 - tähän yhteen ja samaan postaukseen, linkitän "YouTube-ikkunan" vain muutamaan, loppuihin sitten tavanomainen linkki jonka kautta voi halutessaan käydä kuuntelemassa. Niin ei tule sitten niin pitkää ja hitaasti latautuvaa tästä jutusta.. ;-)
Here goes:


1. Lempikappale: Lenny Kravitz - I belong to you
- yksi monista tietenkin. Oltuani nykyisen poikaystäväni kanssa ensimmäisillä "treffeillä", en oikein tiennyt mitä ajatella, mutta huomasin kuitenkin kuuntelevani loppuillan tätä biisiä repeatilla. Joten tähän liittyy tietynlaista "tunnearvoa". x)

2. Inhokkibiisi: Anssi Kela - Mikan faijan BMW
- ensinnäkin täytyy sanoa, että mun on kyllä hirveän vaikea inhota mitään musiikkia. Mutta jos nyt jotain on pakko mainita niin olkoon vaikka Anssi Leka, ei ole varsinaisesti kuulunut koskaan suosikkeihin.. ;-)

3. Biisi, joka tekee onnelliseksi: Heath Hunter - Walking on clouds
- ihanan hyväntuulista "reggae-henkistä" ysärirenkutusta. x) ei välttämättä tee onnelliseksi, mutta sopii ainakin onnelliseen mielentilaan.

4. Biisi, joka tekee surulliseksi: Laura Pausini - One more time
- yhtä itkettävä kuin leffa (Viesti mereltä) jonka soundtrackilta tämä on. Loistavia kumpikin siitä huolimatta.

5. Biisi, joka muistuttaa jostakusta: TikTak - Heilutaan
- muistuttaa yhdestä vanhasta kaverista johon tutustuin aikoinaan Lynissä. x) Siellä kuulin myös kyseisen kappaleen ekan kerran ja näin kaverini olevan sitä tanssimassa ja näytti sanatkin osaavan ulkoa, joten menin siltä sitten kysymään että mikäs biisi tää on.

6. Biisi, joka muistuttaa jostain paikasta: Kelis - Trick me
- tää biisi soi sinä kesänä (2004?) kun olin Ruotsissa työharjottelussa pienessä korjausompelimossa. Samasta kesästä muistuttaa vahvasti myös Dragostea din tei.. x)

7. Biisi, joka muistuttaa tietystä tapahtumasta: Shaggy - Boombastic
- serkku oli aikoinaan hulluna tähän biisiin. Muistan hyvin, miten biisi lähti yhdessä yläasteaikaisessa discossa soimaan, ja serkku siitä innostuneena säntäsi isoin loikkauksin salin toiseen päähän kavereidensa luo. Ei nyt mikään kovin kummoinen "tapahtuma" mutta tuli vaan jostain ekana mieleen.. xD

8. Biisi, jonka osaat sanasta sanaan ulkoa: Bryan Adams - Heaven
- tää tuli opeteltua kerran yhtä "esiintymistä" varten. Ainakin luulen että osaan sanat vieläkin... x)9. Biisi, jota voit tanssia:
Pachanga - Baila mami
- tää nyt on taas yks tsiljoonasta, ihan vaan tällanen wild card -tyyppinen heitto. ;-)

10. Biisi, joka saa nukahtamaan: Egotrippi - Mustat varjot
- jos oikeasti nukahdan jotain biisiä kuunnellessa, veikkaan syyn olevan väsymyksessä eikä niinkään biisissä. ;-D mutta toi nyt vois periaatteessa olla vähän "unettava" kappale.. sopiva toki myös masisteluun.. x)

11. Biisi lempibändiltä: Pet Shop Boys - Being boring
- Ihana PSB ja ihana biisi. 8-)

12. Biisi inhokkiyhtyeeltä/artistilta: Johanna Kurkela - Rakkauslaulu
- taas pitää painottaa että toi inhoaminen on mulle musiikin yhteydessä hiukan turhan jyrkkä käsite, mutta jostain syystä en oikein lämpene Johanna Kurkelan tuotannolle.13. Nolo suosikkibiisi: Imperio - Amor infinitus
- tähän voisi varmasti liittää lähes minkä tahansa hauskan ysärirallin, mutta päätin valita tuollaisen muinaisen amisautojumputuskappaleen jonka monet on varmasti jo onnellisesti unohtaneet.. ;-D please forgive me, hehee..

14. Biisi, josta kukaan ei uskoisi sinun pitävän: Cradle of Filth - No time to cry
- en nyt keksinyt tähän hätään mitään "järkyttävämpää". Mutta siis lähes kaikkia tyylilajeja yleensä ainakin pyrin ymmärtämään. Joten mun suosikeista voi löytyä joskus aika yllättäviäkin juttuja.. x)

15. Biisi, joka kuvaa sinua: Jonna - Yritä ymmärtää
- tän biisin sanat on jotenkin niin mun elämästä. Kuunneltavaksi tuota ei valitettavasti löytynyt. Olen jopa henkilökohtaisesti tavannut Jonnan pari kertaa, mutta en ole tajunnut kysyä mihin tuon biisin sanoitus perustuu, damn it. ;-)

"Tiedät kuinka mokasit eilen, ja siitä jaksat jauhaa meille."

16. Biisi, jota ennen rakastit mutta nyt inhoat: - - -
- jos mä pidän jostain biisistä, on lähestulkoon mahdottomuus että suhteeni kyseiseen kappaleeseen muuttuisi "inhoksi". Lähinnä tulee mieleen se (joskus ennenkin mainitsemani) Rihannan Rude boy josta ensikuulemalla pidin mutta sittemmin aloin ärsyyntyä.

17. Biisi, jonka kuulee usein radiosta: Antique - (I would) die for you
- riippuu tietysti radiokanavasta, tämä havainto perustuu Novan tarjontaan. Olen edelleen sitä mieltä että tuo on yksi historian tarttuvimpia euroviisukipaleita (ja jostain kai se radiosoittokin kertoo), sääli ettei pärjännyt sillon aikoinaan viisuissa. ;-) Saatan kyllä olla puolueellinen koska pidän muutenkin Antiquen tuotannosta.. x)18. Biisi, jonka toivoisit kuulevasi radiosta useammin:
Nightwish - Bye bye beautiful
- tällanen aika hatusta heitetty, tähän vois kans keksiä vaikka mitä! Mutta tosiaan Nightwishin uudemmasta tuotannosta olis mukava kuulla radiosta joskus vähän muutakin ku sitä ainaista Amaranthia. Ja mitenkään nyt siis vanhaa tuotantoa väheksymättä.. ;-)

19. Kappale lempialbumilta: Lambretta - Wake up girl
- kyseinen Lambrettan albumi on muodostunut mun kestosuosikiksi ja se on pakko kaivella aina joskus kerran vuodessa esiin ja kuunnella muutama päivä putkeen. Se on vaan jotenkin ihan järjettömän hyvä levy!

20. Biisi, jota kuuntelet vihaisena: - - -
- jos mä olen vihainen, niin mulle ei kyllä ihan ekana tuu mieleen kuunnella musiikkia! :-D Vihaisuus harvemmin kestääkään niin kauaa että ehtisi mitään musan kuuntelua alkaa miettiä saati levyjä/biisejä esiin kaivella.

21. Biisi, jota kuuntelet onnellisena: Uniting nations - Out of touch
- mä tykkään ihan sikana kuunnella näitä tällasii "svengaavia" discohumputuksia, varsinkin hyväntuulisena mukavia tunnelman ylläpitäjiä. :-)22. Biisi, jota kuuntelet surullisena:
Sting - Fragile
- mielettömän hieno kappale.. mut oikeestaan kyl mikä tahansa haikea balladi kelpaa alakuloiseen mielentilaan.. en kyl tiiä sitte et miks sitä omaa synkkää fiilistä pitää aina oikeen ruokkia tietynlaisella musiikilla.. xD

23. Biisi, jonka haluaisit soivan häissäsi: Shania Twain - From this moment on
- tähänkin tarkoitukseen on tietty mielessä valmiina suunnilleen se joku parinkymmenen ihqun nyyhkybiisin playlisti (heheh) mutta tossa nyt heittona ainakin yks tommonen mikä saattais tilanteeseen sopia.

Sellasia.. musahöpinöitä.. x)

Pahoittelut muuten, erinäiset työkiireet ja osallistuminen mm. tähän projektiin verottavat hieman postaustahtia tällä hetkellä.. ;-)

3 kommenttia:

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Voi Imperio! Kuuntelin niitten albumia just yks päivä, mitä teiniaikojen muistoja ne kappaleet herättääkin. :)

Desthea kirjoitti...

Jose: oo, ihan koneeltako kuuntelit vai löytyykö joltain peräti alkuperäisiä levyjäkin vielä? ;-) Imperion levyt puuttuu mun ysärilevykokoelmasta, ei oo tullut koskaan missään kirppareillakaan vastaan, höh.. =/

Jose / ajastaika.com kirjoitti...

Ei sentään alkuperäisiä levyjä, valitettavasti. Mun cd-kokoelma on muutenkin aika mitäänsanomaton, mp3-muodossa löytyy huomattavasti enemmän valikoimaa...