lauantai 9. lokakuuta 2010

.. contagious rhythm in my brain, let it play ..

Ellos syksy 1
Kun syyskuvastot tossa (jo hyvän aikaa sitte) alkoivat kolahdella postiluukusta, kiinnitin huomioni siihen virkistävään seikkaan, että kerrankin ihan kaikki ei ollut tummanpuhuvaa ja violetinsävyistä. Lumouduin täysin Elloksen kuvastosta, jossa puuteriset pastellit ja hempeät kukkakuosit sekoittuivat keveän löyhiin neulepintoihin ja harmaan eri sävyihin. Puuterisen haalea aprikoosi ja vaalea harmaa - tosi hyvännäköinen yhdistelmä!

Ellos syksy 2
Ja juu, olen melko myöhässä tämän asian kanssa.. x) mulla on muutenkin alati kasvava lista asioista joista on ollut aikomus postata.. kummasti niitä jää rästiin.. ;-)

Siirryn lauantai-illan viettoon ja heitän tähän loppuun vielä biisin, joka kiinnitti huomioni radiota kuunnellessa. Pitkästä aikaa mielettömän hyvää musaa! Tällasta lisää kiitos.. :-)

2 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Heh, minä hermostuin totaalisesti KappAhlin ja H&M:n valikoimiin - pelkkää lilaa, puuteria ja luonnonvalkoista! :P Pidän lilasta, mutta en sentään aio pukeutua siihen päästä varpaisiin, ja muut värit eivät syksyllä yhä kalpeammaksi muuttuvaan naamaani sovi. Tänään käytiin Halpa-Hallissa ja onneksi se ei ole trendikäs, vaan siellä myydään värejä! ;)

Desthea kirjoitti...

Kaisa: mä en ole niin kauheasti nyt vaatekaupoissa käynytkään, mutta voin kyllä hyvin kuvitella ton väriskaalan sinne.. ;-) ja juu, marketeista löytää onneks muitakin värejä, hah! xD